Δεσμεύτηκε η περιουσία της γυναίκας του Τράγκα – Έρευνα πόθεν έσχες
Εκτός από την περιουσία του Γιώργου Τράγκα, δεσμεύτηκε και η περιουσία της γυναίκας του, Μαρίας Καρρά. Μάλιστα, ξεκινάει έρευνα πόθεν έσχες καθώς η ίδια δηλώνει δημοσιογράφος.

Αναλυτικότερα, η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος προχώρησε στη δέσμευση του συνόλου της προσωπικής περιουσίας της συζύγου του δημοσιογράφου που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η δέσμευση δεν αφορά τα περιουσιακά στοιχεία και τα ακίνητα της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα. Πρόκειται δηλαδή για την ατομική περιουσία της συζύγου του (τραπεζικοί λογαριασμοί, σπίτια κ.ά).

Σύμφωνα με τον Alpha, o επικεφαλής της Αρχής, Χαράλαμπος Βουρλιώτης καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η χήρα του εκδότη είχε ενεργή συμμετοχή στην εγκληματική δραστηριότητα. Δηλαδή γνώριζε και συμμετείχε στα πάντα, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής.

Η Αρχή ξεκινάει μια νέα έρευνα για τη χήρα του Γιώργου Τράγκα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ. Η ίδια ήταν και είναι υπόχρεη για την υποβολή πόθεν έσχες, καθώς δηλώνει δημοσιογράφος. Θα ερευνηθεί αν οι δηλώσεις της περιλαμβάνουν όλα όσα διαθέτει ως περιουσία, κάτι που μπορεί να είναι πλημμέλημα ή κακούργημα

Σύμφωνα με τον Alpha, υπάρχει «μπλόκο» στις περιουσίες δύο Ελλήνων, μιας γυναίκας και ενός άνδρα που ήταν στενοί συνεργάτες του Γιώργου Τράγκα.

Ήταν μέλη στο ΔΣ σε μια από τις εταιρείες που ερευνώνται για τη διακίνηση «μαύρου χρήματος» και την αγορά ακινήτων, ενώ ο εισαγγελέας θα ψάξει κι άλλα φυσικά πρόσωπα που μπορεί να έχουν ποινική εμπλοκή στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πηγή: in.grΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content