Άφαντος παραμένει ο γιατρός που έκανε “μαϊμού” εμβολιασμούς

Άφαντος παραμένει ο ειδικευόμενος γιατρός που έκανε “μαϊμού” εμβολιασμούς σε αρνητές του εμβολίου στο Ασκληπιείο Βούλας, με την ΕΛΑΣ να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Πρόκειται για έναν 50χρονο, ορθοπεδικό στην ιδιότητα, ο οποίος επισκέφθηκε το εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου και ζήτησε από το προσωπικό να κάνει ο ίδιος τα εμβόλια σε πέντε γνωστούς του. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία και διατάχθηκε ΕΔΕ από το νοσοκομείο.

Όπως ισχυρίστηκε εκείνη τη στιγμή για να αναλάβει τους εμβολιασμούς, οι 3 άνδρες και 2 γυναίκες, στους οποίους θα χορηγούσε το εμβόλιο εξέφραζαν το φόβο τους για τη διαδικασία και έδειχναν εμπιστοσύνη μόνον στον ίδιο.

Τη Δευτέρα στην Ένορκη Διοικητική Εξέταση αναμένεται να αιτιολογήσει τους λόγους για τους οποίους προέβη στον «μαϊμού» εμβολιασμό ο ορθοπεδικός ο οποίος την περασμένη Κυριακή λίγο μετά τις 4 το απόγευμα πήγε στο Ασκληπιείο Βούλας και ζήτησε από νοσοκόμα που βρισκόταν στο χώρο εμβολιασμού να κάνει εκείνος το εμβόλιο σε πέντε άτομα που τον συνόδευαν γιατί όπως ισχυρίστηκε φοβόντουσαν και είχαν μονάχα σε εκείνον εμπιστοσύνη επειδή τον γνώριζαν.

Εκτός από τον 50χρονο ορθοπεδικό, πατέρα δυο παιδιών, τη Δευτέρα αναμένεται να καταθέσουν και οι 4 μάρτυρες μεταξύ των οποίων και η νοσοκόμα η οποία παρατήρησε ότι ο εν λόγω γιατρός δεν έκανε εμβόλιο αλλά προσποιήθηκε ότι κάνει την ένεση στον έναν εκ των πέντε γνωστών του, ενώ πέταξε το φιαλίδιο και τη σύριγγα στα σκουπίδια.

Παρά τις αναζητήσεις, στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, ο γιατρός δεν κατάφερε να εντοπιστεί και να συλληφθεί ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, καθώς αυτό που εκτιμάται είναι ότι ο γιατρός ενήργησε με αυτο τον τρόπο για να εξυπηρετήσει αρνητές που ήθελαν να πάρουν τη βεβαίωση εμβολιασμού χωρίς να κάνουν το εμβόλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος δηλώνει άγνοια για τους λόγους που βρέθηκε εκτός νοσοκομείου και φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν έχει κληθεί για εξηγήσεις ούτε από το νοσοκομείο, ούτε από την αστυνομία.

 

 

 

 

Πενταπόσταγμα

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ