9 θάνατοι ανέβασαν το σύνολο στους 68 – 60 νέα κρούσματα – 92 οι διασωληνωμένοι
Όπως ανακοίνωσε το απόγευμα ο κ. Σωτήρης Τσιόδρας, σήμερα Σάββατο είχαμε 60 νέα κρούσματα κορωνοϊκου. Το σύνολό τους ανήλθε στα 1673, από τα οποία το 55% είναι άνδρες.

92 ασθενείς είναι διασωληνωμένοι, με μέση ηλικία τα 66 έτη. Από αυτούς οι 20 είναι γυναίκες, ενώ 10 ασθενείς εξήλθαν από τις ΜΕΘ.

Επίσης, είχαμε 9 ακόμη θανάτους που ανέβασαν το σύνολο σε 68, από τους οποίους οι 19 είναι γυναίκες. Η μέση ηλικία των θανόντων είναι 74 έτη.

 

Ν. Χαρδαλιάς: Παράταση των μέτρων απαγόρευσης μέχρι τις 27 Απριλίου

Μέχρι τις 27 Απριλίου και ώρα 6 το πρωί παρατείνεται το μέτρο του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού, ανακοίνωσε κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Η ενότητα, η αποφασιστικότητα και η πειθαρχία που έχει δείξει μέχρι σήμερα συντριπτικά η ελληνική κοινωνία, μας έχει επιτρέψει να ακολουθήσουμε μια διαφορετική πορεία από τις περισσότερες άλλες χώρες, σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς. Το αποτέλεσμα όμως αυτό, επισήμανε περαιτέρω, μπορεί σε ελάχιστες ώρες αλλά και ημέρες να ανατραπεί και υπογράμμισε πως για να διασφαλιστεί χρειάζεται να εξακολουθούμε να τηρούμε τα μέτρα με την ίδια επιμονή και υπομονή.

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content