Στενεύει ο κύκλος για τους δολοφόνους της Καρολάιν

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει σοκάρει το πανελλήνιο τα τελευταία 24ωρα. Και η ΕΛΑΣ συνεχίζει να αναλύει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια και κάθε δεδομένο, ώστε να φτάσει στα ίχνη των δραστών που δολοφόνησαν την νεαρή Καρολάιν δίπλα στο μωρό της και τον σύζυγο της.

Αναλυτικότερα ειδικά κλιμάκια της ΕΛΑΣ και οι εκπαιδευμένοι άνδρες της «χτενίζουν» την περιοχή για να εντοπίσουν σήματα κινητών σε αυτή τις κρίσιμες ώρες. Δηλαδή, 04.00-06.00 τα ξημερώματα της 11ης Μάϊου πέριξ της περιοχής που βρίσκεται η μεζονέτα που έμενε το ζευγάρι με το νεογέννητο παιδί τους.

Και η Αστυνομία θεωρεί ότι οι δράστες έχουν κάνει κάπου λάθος και εκεί θα βρουν την άκρη του νήματος οι Αρχές για να τους εντοπίσουν και να ανοίξει ο δρόμος για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Παράλληλα, ξεψαχνίζουν τα πλάνα από κάμερες γύρω δρόμων της περιοχής, ώστε να αποδειχθεί αν πέρασαν από εκεί οι τρεις δράστες.

Εντόπισαν και DNA

Οπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, οι αρχές φέρεται να έχουν στη διάθεσή τους ίχνη DNA των δραστών, όπως ιδρώτας και τρίχες. Την ίδια ώρα αναζητούν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί κάποια οχήματα, χωρίς ωστόσο να έχουν βρεθεί οι κάτοχοί τους. Στο μικροσκόπιο βρίσκεται και βίντεο που αποτυπώνει περαστικούς, που προς το παρόν δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Στο πεδίο των ερευνών βρίσκεται και η Τράπεζα Δεδομένων, καθώς αναζητούνται στοιχεία από παλαιότερες ληστείες, ενώ υπάρχουν αιτήματα άρσης απορρήτου στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ύποπτες επικοινωνίες το επίμαχο χρονικό διάστημα.

Το προφίλ των δραστών

Πάντως, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών, ο ένας από τους δράστες, ο «κοντός», είναι εκείνος που έδεσε και έπνιξε την άτυχη 20χρονη στο δωμάτιό της. Ο δράστης υπολογίζεται ότι έχει περίπου 1,70μ. ύψος και είναι ευτραφής. Επίσης, φορούσε μια μπαλακλάβα που κάλυπτε όλο του το πρόσωπο, εκτός από τα μάτια.

Οσον αφορά στους άλλους δύο δράστες, οι οποίοι ακινητοποίησαν και έδεσαν τον 32χρονο, σύμφωνα με τις καταθέσεις του πιλότου, ήταν ψηλοί, αδύνατοι και μαυροντυμένοι. Χαρακτηριστικό ήταν πως ο ένας κρατούσε ένα ασημένιο περίστροφο, ενώ ο δεύτερος ένα μαύρο πιστόλι, όπως κατέθεσε ο ίδιος.

Χθες το μεσημέρι έγινε σε κλίμα οδύνης στην Αλόννησο η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν.

Περιγραφή του δολοφόνου από τον σύζυγο

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ο σύζυγoς είδε το πρόσωπο του δολοφόνου, καθώς κάποια στιγμή του έπεσε στο λαιμό η κουκούλα full face που κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του.

Με βάση τα όσα κατέθεσε ο 32χρονος πιλότος, όταν ο δράστης ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι για να ακινητοποιήσει τη σύζυγό του, του έπεσε το περιλαίμιο μοτοσυκλετιστή που φορούσε και έτσι είδε το πρόσωπό του. Σύμφωνα με την κατάθεση του συζύγου, ο δολοφόνος ήταν μέχρι 30 ετών, μελαμψός, με ύψος και με περιττά κιλά.

 

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content