Επίθεση με καυστικό υγρό στην 25χρονη: Στο μικροσκόπιο βασικός ύποπτος

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. έχει μπει βασικός ύποπτος για την επίθεση με καυστικό υγρό με θύμα 25χρονη, που διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, στην περιοχή της Κυψέλης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, πρόκειται για άτομο που ανήκει στο περιβάλλον της 25χρονης και το τελευταίο διάστημα δεν είχε επαφές μαζί της.

Η νεαρή γυναίκα φέρει εγκαύματα στο στόμα και έτσι δεν είναι εύκολο να μιλήσει για αρκετή ώρα στους αστυνομικούς. Φαίνεται, ωστόσο, ότι έχει δώσει ήδη κάποια στοιχεία που έχουν βοηθήσει τις έρευνες.

Η νεαρή γυναίκα μέσα στο σοκ της δεν μπορούσε να φανταστεί ποιος θα μπορούσε να της επιτεθεί. Ακολούθως, όμως, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μπόρεσε να δώσει κάποιες πληροφορίες για τη ζωή της που ενδεχομένως να φανούν χρήσιμες για τους αστυνομικούς.

Οι άντρες της Ασφάλειας προσπαθούν να βρουν τα στοιχεία που θα «δέσουν» την υπόθεση και θα μπορέσουν να στοιχειοθετήσουν κατηγορίες. Στην Αστυνομία έδωσε κατάθεση και ο σύντροφος του θύματος, σε μία προσπάθεια να αντληθούν περισσότερα στοιχεία.

Στην επίθεση δεν χρησιμοποιήθηκε βιτριόλι αλλά κάποιο καυστικό υγρό που προκαλεί ηπιότερες βλάβες.

 

 

 

 

tromaktiko.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content