Σήμερα Πέμπτη η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα – Σπαρακτικές σκηνές στο σπίτι του

Στους Βουλιαράτες Ηπείρου, βρίσκεται πλέον η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Η σορός του 35χρονου ομογενούς, καλυμμένη με την ελληνική σημαία μεταφέρθηκε απόψε στο πατρικό του σπίτι, όπου και θα παραμείνει μέχρι και αύριο.

Στις 13.00 τοπική ώρα το μεσημέρι της Πέμπτης στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία και θα ακολουθήσει η ταφή του 35χρονου στο κοιμητήριο του χωριού .

Τραγικοί «πρωταγωνιστές» ο πατέρας του ,η μητέρα του, οι αδερφές του αλλά και όλο το χωριό που έχει βυθιστεί στο πένθος.

Υπενθυμίζεται ότι, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, ο 35χρονος είχε πέσει νεκρός από πυρά Αλβανών αστυνομικών. Από τότε οι αρχές της χώρας δεν έδιναν τη σορό του στους οικείους του.

Σπαρακτικές σκηνές στο σπίτι του

Στο σπίτι τους υποδέχθηκαν για τελευταία φορά το παιδί τους ο Γιάννης και η Βασιλεία Κατσίφα. Εντεκα μέρες μετά τη δολοφονία του, η σορός του 35χρονου ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα επέστρεψε στους Βουλιαράτες.

Ο σπαραγμός της μάνας του σκίζει όλη τη Βόρειο Ηπειρο. Όλοι ξέσπασαν σε λυγμούς όταν η νεκροφόρα με τη σορό του έστριψε την ανηφόρα προς το σπίτι της οικογένειας. «Οχι», «Κώστα», συνεχίστηκε ο θρήνος της μάνας που όσο κι αν έλεγε τις προηγούμενες μέρες ότι θα γίνει «μάνα σκληρή», μπροστά στο τυλιγμένο με τη γαλανόλευκη φέρετρο του παιδιού της λύγισε…

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content