Θεανώ Βρεντζου-Σκορδαλάκη: Θα διαπραγματευτούμε σκληρά και με σχέδιο τη νέα ΚΑΠ

Τη διαβεβαίωση ότι η Ν.Δ. θα στηρίξει τους παραγωγούς και θα διεκδικήσει την επόμενη μέρα σταθερούς πόρους για τους Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφους από τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική έδωσε η Υποψήφια Βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. Θεανώ Βρέντζου-Σκορδαλάκη κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με παραγωγούς και κατοίκους στο Καστέλλι .
Η κα. Βρέντζου η οποία συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις συναντήσεις της με πολίτες του Νομού, επισκέφθηκε χθες το Παζάρι αλλά και τα καταστήματα της περιοχής ,όπου συνομίλησε με δημότες αλλά και παραγωγούς που της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Η Υποψήφια Βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. η οποία άκουσε από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και κυρίως εκείνα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της περιοχής ,επεσήμανε ότι εφόσον οι πολίτες την επιλέξουν θα αγωνιστεί για τα ζητήματα των αγροτών αλλά και του τόπου.
Αναφέρθηκε επίσης στις προοπτικές που δίνει η Ν.Δ. για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους .

«Εισάγουμε νέο νόμο για τους συνεταιρισμούς και μειώνουμε τη φορολογία στο 10% για τις ομάδες παραγωγών και τα συνεργατικά σχήματα, δίνοντας έτσι κίνητρα μέσα από τη συνεργασία να μειώσουν τα έξοδα παραγωγής και να αυξήσουν τη διαπραγματευτική τους δύναμη επιτυγχάνοντας καλύτερους όρους και καλύτερες τιμές.

Διασφαλίζουμε σταθερούς πόρους από τη νέα ΚΑΠ και σχεδιάζουμε ειδικά προγράμματα ενίσχυσης των αγροτών και κτηνοτρόφων που αξιοποιούν τη νέα τεχνολογία και συμμετέχουν ενεργά σε προγράμματα κατάρτισης για να κάνουν τις μονάδες τους εξωστρεφείς κι ανταγωνιστικές» ανέφερε η Υποψήφια Βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ