Συνεχίζει τις περιοδείες της η Ελένη Βατσινά
Σε Πύργο, Ροτάσι, Μεσοχωριό, Αχεντριά, Εθιά, Παρανύμφους, Χάρακα, Πραιτώρια, Λιγόρτυνο, Τεφέλι περιόδευσε, το πρωί της Τρίτης, η υποψήφια βουλευτής Ηρακλείου με το Κίνημα Αλλαγής, Ελένη Βατσινά.

Κατά τις επαφές που είχε τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα σε Χαράκι, Μεταξοχώρι, Αρμανώγεια, Χουδέτσι, Άγιο Βασίλειο, Καλλονή, Πεζά, Κουνάβους, Καταλαγάρι και Αρχάνες, εισέπραξε από τους πολίτες έντονο προβληματισμό και δυσαρέσκεια για θέματα υποδομών, στήριξης του πρωτογενούς τομέα αλλά και τα αλλεπάλληλα οικονομικά βάρη που επωμίζονται ως συνέπεια της κρίσης και της φορολογικής πολιτικής.

Η κ.Βατσινά εστιάζοντας στην ανθρωποκεντρική πολιτική του Κινήματος Αλλαγής τόνισε την ανάγκη η χώρα να αλλάξει σελίδα, με εφόδια τη συνεργασία και την ενότητα.

Οι περιοδείες της Ελένης Βατσινά συνεχίζονται την Τετάρτη. Το πρωί θα επισκεφθεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το δήμο Αρχανών-Αστερουσίων, την Ένωση Πεζών και το Δήμο Μινώα, ενώ το απόγευμα θα περιοδεύσει στα χωριά: Σκινιάς, Δεμάτι, Καστελλιανά – Φαβριανά, Φίλιπποι, Γαρίπα, Δραπέτι και Πάρτιρα του δήμου Αρχανών-Αστερουσίων.

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ