Συνάντηση Μαμουλάκη με τους υποψηφίους του

Σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής Ροδιάς έγινε σήμερα το μεσημέρι, σε κλίμα ενότητας και ενθουσιασμού, η πρώτη συνάντηση του Δημάρχου Μαλεβιζίου και επικεφαλής του συνδυασμού “Νέοι Δρόμοι” κ. Κώστα Μαμουλάκη, με τους υποψηφίους που θα πλαισιώσουν το υπό κατάρτιση ψηφοδέλτιό του.

Πρώτος μίλησε ο στενός συνεργάτης του Δημάρχου και Γραμματέας του Δήμου Μαλεβιζίου κ. Γιωργ. Μανουσάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή πορεία που ακολούθησε μέχρι σήμερα ο Κώστας Μαμουλάκης και προδιέγραψε ότι και αυτή τη φορά, με τη συνεργασία των υποψηφίων του, θα επιτύχει μια τρίτη, θριαμβευτική νίκη στις εκλογές του Μαίου.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Δήμαρχος κ. Μαμουλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε επιγραμματικά στο σημαντικό έργο της παρούσας δημοτικής αρχής. Τόνισε πως με την εργατικότητα, τη συνεργασία και τον σωστό συντονισμό των συνεργατών του, κυριολεκτικά άλλαξε όψη το Μαλεβιζι, σε όλους τους σημαντικούς τομείς.

Ο κ. Μαμουλάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο χώρο της Παιδείας, στην κοινωνική πολιτική του Δήμου, στα σημαντικά έργα που εκτελέσθηκαν και εξακολουθούν να εκτελούνται παρά την οικονομική κρίση και υποσχέθηκε ότι στο προσεχές χρονικό διάστημα δημοτική αρχή και ΔΕΥΑΜ θα προχωρήσουν σε σημαντική μείωση της τιμής του νερού που ο Δήμος Μαλεβιζίου προσφέρει στους δημότες του.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ