Συνάντηση Αυγενάκη με εκπροσώπους της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης
Συνάντηση με τον Γραμματέα ΠΕ και Βουλευτή Ηρακλείου της ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη είχαν σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019, εκπρόσωποι της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης, στο γραφείο του στο Ηράκλειο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Χρήστος Τσανακτσίδης, ο Οργανωτικός Γραμματέας κ. Ιωάννης Καροφυλάκης και ο Ταμίας κ. Κων/νος Κανλής.

Βασικά θέματα της συνάντησης υπήρξαν αυτά της υποστελέχωσης των υπηρεσιών, των ζητημάτων που άπτονται του μισθολογικού καθεστώτος και την επαγγελματική εξέλιξη, καθώς και τις σημαντικές ελλείψεις σε επίπεδο υποδομών και υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

Στο πλαίσιο της συζήτησης ο κ. Αυγενάκης επανέλαβε τις δεσμεύσεις της Νέα Δημοκρατίας για άμεση προμήθεια καινούργιων περιπολικών μέσα σε ένα έτος, καθώς και αλεξίσφαιρων γιλέκων εντός εξαμήνου, από τη στιγμή που η ΝΔ αναλάβει την εξουσία. Αναφορικά με το ζήτημα της έλλειψης προσωπικού ο κ. Αυγενάκης επεσήμανε πως το κόμμα του έχει δεσμευθεί, δια στόματος του Προέδρου κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, να προχωρήσει σε προσλήψεις 1.500 αστυνομικών για τη στελέχωση των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ, η οποία θα ανασυσταθεί.

 

Ο κ. Αυγενάκης δήλωσε χαρακτηριστικά «Εμπιστευόμαστε απόλυτα τις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας και είμαστε στο πλευρό τους στο δύσκολο έργο που επιτελούν καθημερινά υπέρ της τήρησης της έννομης τάξης. Για τη ΝΔ αποτελούν το κυριότερο κεφάλαιο για την υλοποίηση του προγράμματος μας για την πάταξη της εγκληματικότητας και της ανομίας και για την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας των πολιτών».ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ