Στο Μαλεβίζι ο Ανδρέας Στρατάκης

Το Μαλεβίζι, τον τόπο καταγωγής του, στον οποίο μεγάλωσε, μένει με την οικογένειά του και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, επισκέπτεται σήμερα ο κ. Ανδρέας Στρατάκης.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ηρακλείου με τη Νέα Δημοκρατία περιοδεύει σε χωριά του Δήμου Μαλεβιζίου, όπου τυγχάνει «θερμής» υποδοχής, με τους συμπολίτες του να αναγνωρίζουν στο πρόσωπό του το έργο που έχει παράξει διαχρονικά ο ίδιος για τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κλάδο, αλλά και την ευκαιρία που υπάρχει, ώστε στο πρόσωπο του να υπάρξει μια δυνατή φωνή στο Κοινοβούλιο.

Ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισκέπτεται σήμερα διαδοχικά τα χωριά της Τυλίσου, της Μονής, του Καμαρίου του Κεραμουτσίου, του Μαράθους, της Δαμάστας, των Γωνιών, του Καμαριώτη, του Αηδονοχωρίου  και του Κρουσώνα.

Αύριο ο κ. Στρατάκης θα συνεχίσει τις επισκέψεις του σε χωριά του Δήμου, αλλά και στο Γάζι.

Συγκεκριμένα θα επισκεφτεί στις: 10 πμ το Φόδελε, 11.30 πμ την Αγία Πελαγία, 12.30 μμ τα Καλέσσα, 1.30 μμ τις Κορφές, 2.30 μμ το Λουτράκι και 3.30 μμ το Σάρχο. Ενώ από τις 5 μμ και μετά θα μεταβεί σε Τσαλικάκι, Αμμουδάρα και Γάζι.  

Στη διάρκεια και των αυριανών επισκέψεων του ο κ. Στρατάκης θα έχει επαφές με τους συνδημότες του, με επιχειρηματίες, τους προέδρους των Κοινοτήτων, εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων και αγροτικούς φορείς.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ