Στο λιμανάκι της Παντάνασσας ο Κώστας Μαμουλάκης

Στο πανέμορφο λιμανάκι της Παντάνασσας, ένα σημείο – πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης με υποψηφίους της παράταξης «Νέοι Δρόμοι».

Τον δήμαρχο υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Γιάννης Κοτσυφός και μαζί με μέλη του Δ.Σ. επισκέφτηκαν τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Ψαράδων Γαζίου, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Αλιέων Γαζίου, το Λιμεναρχείο και τις επιχειρήσεις του λιμανιού.

Ο Κώστας Μαμουλάκης συζήτησε με τους ανθρώπους που ζουν κι εργάζονται στο λιμανάκι της Παντάνασσας για όλα τα έργα και τις παρεμβάσεις που έχουν ολοκληρωθεί και το πως αυτά επηρεάζουν την καθημερινότητά τους, όπως είναι οι νέοι προβολείς, οι αναπλάσεις και οι διαμορφώσεις, η τοποθέτηση νέου αστικού εξοπλισμού και του συστήματος αντιμετώπισης της θαλάσσιας ρύπανσης, η κατασκευή της πετρόκτιστης ράμπας προς τη δυτική παραλία, κλπ, καθώς και για τα προγραμματισμένα έργα και τους στόχους της επόμενης ημέρας, όπως είναι η επέκταση του μόλου και του λιμανιού, έργο για το οποίο υπάρχει σχετική μελέτη και αναζητείται το αντίστοιχο πρόγραμμα.

Συζήτησαν επίσης και για τα δεδομένα της αλιείας στην περιοχή μας, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα σχετικά κεράσματα από τα φιλόξενα μέλη των ερασιτεχνών και επαγγελματιών αλιέων που έδειξαν την εκτίμησή τους στο πρόσωπο του Κώστα Μαμουλάκη, όπως επίσης και οι ευχές εν’ όψη των εκλογών, με τον Δήμαρχο να αντεύχεται, καλές θάλασσες να τους συντροφεύουν πάντα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ