Στο Δήμο Μινώα περιόδευσε η Ελένη Βατσινά
Θέματα με ρίζες βαθιά πολιτικές, τα οποία δυσχεραίνουν την καθημερινότητα κάθε πολίτη είχε την ευκαιρία να συζητήσει η υποψήφια βουλευτής Ηρακλείου με το Κίνημα Αλλαγής, Ελένη Βατσινά, η οποία το Σαββατοκύριακο περιόδευσε στο δήμο Μινώα Πεδιάδος.


Η κ.Βατσινά είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κόσμο στα χωριά: Αρχοντικό, Γαλατάς, Βόνη, Ζωφόροι, Θραψανό, Ευαγγελισμός, Αποστόλοι, Καστέλλι, Πολυθέα, Καρουζανό, Λύττος, Ασκοί, Ρουσοχώρια, Νιπιδιτό, Παναγιά, Αυλή, Κασσάνοι, Καραβάδος, Ίνι, Κασταμονίτσα, Αμαριανό, Μαθιά, Γεράκι, Αρμάχα, Αγ. Παρασκευή, Λιλιανό. Κατά τις συζητήσεις αναδείχθηκε ως πρώτης προτεραιότητας το ζήτημα της οικονομικής κρίσης και των συνεπειών της, ενώ επίσης στο “τραπέζι” μπήκαν θέματα αγροτικής οικονομίας και στήριξης του πρωτογενούς τομέα.

 

Η υποψήφια βουλευτής Ελένη Βατσινά, εκφράζοντας τη φωνή και των νέων ανθρώπων που βιώνουν τα προβλήματα, τόνισε ότι η ψήφος της 7ης Ιουλίου πρέπει να είναι ψήφος ανάκτησης της υπερηφάνειας, της αξιοπρέπειας και της ελπίδας. “Για αυτή τη διμέτωπη ανατροπή – ψυχολογίας και πολιτικής – κατέρχομαι στη μάχη των εκλογών, προκειμένου να συνεισφέρω ώστε αφενός να ακουστεί η “φωνή” των πολιτών κι αφετέρου να τεθεί το πλαίσιο διεκδίκησης λύσεων” – σημείωσε η κ.Βατσινά.ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ