Στην περιοχή της Φοινικιάς ο Γιάννης Κουράκης

Κοντά στους επαγγελματίες και στους κατοίκους της Φοινικιάς βρέθηκε ο κ. Γιάννης Κουράκης, ο οποίος συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους, επισκέφθηκε την περιοχή.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Μανόλη Κουμαντάκη, με επιχειρηματίες, με τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Γιώργο Κάλα, τον Διευθυντή του Παιδικού Χωριού SOS κ. Πέτρο Παπαδάκη με φορείς και κατοίκους, αντάλλαξε απόψεις και παρουσίασε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του Συνδυασμού. Προβλήματα καθημερινότητας, όπως η οδοποιία και η καθαριότητα, η έλλειψη σύγχρονών υποδομών και χώρων αναψυχής, βρέθηκαν στην κορυφή της ατζέντας.

Ο Γιάννης Κουράκης δήλωσε:

«Η περιοχή της Φοινικιάς είναι μια σημαντική και ιδιαίτερη περιοχή για το Ηράκλειο, καθώς συγκεντρώνει έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα, αλλά και  οικιστική ανάπτυξη που πρέπει να ενισχύσουμε και αυτό είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας. Με στοχευμένες παρεμβάσεις, διαπλάτυνση της κεντρικής οδικής αρτηρίας της περιοχής και αποκατάσταση της οδοποιίας και όλα τα απαραίτητα έργα υποδομής όπως δίκτυα αποχέτευσης και ομβρίων, η Φοινικιά θα αναβαθμιστεί ριζικά. Παράλληλα, με την δημιουργία χώρων αναψυχής και ενίσχυσης του πρασίνου, θα βελτιώσουμε την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των δημοτών».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ