Στα Καλέσσα ο Σπύρος Καλλέργης

Στο Πνευματικό Κέντρο Καλεσσών βρέθηκε χθες το απόγευμα (18/03) ο Σπύρος Καλλέργης συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης “Ενωμένο Μαλεβίζι”.

Κατά την έναρξη, απηύθυναν χαιρετισμό προς τον υπ. Δήμαρχο, ο γραμματέας του Πνευματικού Κέντρου και συντονιστής της χθεσινής συνεδρίασης κος. Θεόδωρος Κυρικλάκης, ο πρόεδρος της Τ.Κ. κος. Αντώνης Βασιλάκης και ο δημοτικός σύμβουλος κος. Δημήτρης Λυδάκης.  

Αξιοσέβαστη ήταν η παρουσία του Προέδρου του  Πνευματικού Κέντρου κου. Γιάννη Λεμπιδάκη, ο οποίος ως Καλεσσανός έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει τα μέγιστα για τον τόπου του.   

Με την σειρά του ο κος. Καλλέργης ευχαρίστησε το σύνολο των παρευρισκομένων για την πολυπληθή παρουσία τους, και συνεχάρη τους φορείς για την επιμέλεια του εγγράφου που έλαβε, μιας και με δική του πρωτοβουλία το τελευταίο διάστημα επισκέπτεται τους κατά τόπους φορείς για να συζητήσει  τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, θέλοντας να έχει ιδία αντίληψη προκειμένου η επομένη μέρα των εκλογών, να τον βρει κατάλληλα προετοιμασμένο για την επίλυση τους. 

Στις δηλώσεις τους ο κος. Καλλέργης, ανέπτυξε ένα τρίπτυχο ανάπτυξης – εργασιών, που περιλαμβάνει την ενέργεια, τους υδάτινους πόρους και τον πρωτογενή τομέα.

Κατά το κλείσιμο το λόγο πήρε ο κος Νίκος Βιδάκης, επιστήθιος φίλος του Σπύρου Καλλέργη αλλά και του εκλιπόντα Δημήτρη Ξυριτάκη, κάνοντας αναφορά για το ήθος και την μαχητικότητα του Σπύρου, μιας και όλοι μαζί αγωνίστηκαν για την απομάκρυνση της χωματερής από την Σκαφιδαρά, για την απομάκρυνση του εργοστασίου της ΔΕΗ από τα Ληνοπεράματα,  αλλά και του αγώνα που δίνουν μαζί και με τον Πατήρ Μιχαήλ Κτιστάκη όλα αυτά τα χρόνια για την διάσωση του Κρητικού Γεωργαλίδικου Αλόγου.

Δείχνοντας έμπρακτα την ευαισθησία του Σπύρου Καλλέργη τόσο στο περιβάλλον όσο και στα ζώα. 

Κλείνοντας την συζήτηση ο Σπύρος Καλλέργης ευχαρίστησε τον κο. Βιδάκη και δεσμεύτηκε στον ίδιο και στο σύνολο των παρευρισκομένων, ότι κατά την θητεία του ως Δήμαρχος Μαλεβιζίου, το εργοστάσιο της ΔΕΗ θα απομακρυνθεί από την περιοχή των Ληνοπεραμάτων. 

Στην συνέχεια κατευθύνθηκαν σε μεζεδοπωλείο της περιοχής, όπου μεταξύ φίλων βρέθηκαν και υποψήφιοι άλλων Δημοτικών παρατάξεων, φτιάχνοντας μια ευχάριστη παρέα.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ