Σε Λιμεναρχείο και Πυροσβεστική ο Νίκος Τζώρτζογλου

Στις Λιμενικές και Πυροσβεστικές υπηρεσίες του Ηρακλείου, με τους ανθρώπους που καθημερινά προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Τζώρτζογλου.

Πρώτα ο κ.Τζώρτζογλου επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο Ηρακλείου όπου συναντήθηκε με στελέχη του Λιμενικού σώματος, οι οποίοι του ανέφεραν τα ζητήματα που τους απασχολούν. Οι Λιμενικοί αναφέρθηκαν τόσο σε κλαδικά και εργασιακά τους αιτήματα όσο και γενικότερα θέματα τάξης και ασφάλειας του χώρου του λιμανιού αλλά και των υπόλοιπων παράκτιων περιοχών που εποπτεύει η υπηρεσία.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε την Πυροσβεστική υπηρεσία Ηρακλείου και συνομίλησε με τους Πυροσβέστες για τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στη δουλειά τους αλλά και για τη φετινή δύσκολη αντιπυρική περίοδο που διανύουμε.

Από την πλευρά τους τον ενημέρωσαν για τα διεκδικήσεις τους που να μπορούν να εκτελούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και απερίσπαστοι τα καθήκοντα τους.

Ο κ.Τζώρτζογλου μετά την ολοκλήρωση των επισκέψεων του δήλωσε: “Είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ δύο σημαντικές υπηρεσίες και να συναντηθώ με ανθρώπους που σε καθημερινή βάση προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

Τους εξέφρασα την απεριόριστη εκτίμηση μου αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση μου στο έργο που επιτελούν, δίνοντας καθημερινά το περίσσευμά της ψυχής τους, για να αισθανόμαστε όλοι ασφαλείς”.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ