Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια και την ομιλία του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη

Πραγματοποιήθηκαν απόψε από τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, τα εγκαίνια των γραφείων του συνδυασμού «Η Κρήτη Μπροστά» με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη.7-e1557939150449 Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια και την ομιλία του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη

Πλήθος κόσμου ήταν εκεί για να ευχηθεί στον υποψήφιο Περιφερειάρχη και στους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

-αλεξ-e1557939359919 Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια και την ομιλία του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη

unnamed-59-e1557940139914 Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια και την ομιλία του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη

5-e1557939273723 Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια και την ομιλία του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη

unnamed-60 Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια και την ομιλία του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη

Εκεί η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Κυριάκος Βιρβιδάκης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βαγγέλης Καρκανάκης και στελέχη της Ν.Δ.8-e1557939447897 Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια και την ομιλία του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη

-μαρκ-e1557938909760 Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια και την ομιλία του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη

Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης ευχαρίστησε στο άνοιγμα της εκδήλωσης, την Ντόρα Μπακογιάννη, Βουλευτή ΝΔ Α’ Αθηνών, η οποία και τον προλόγισε, εκφράζοντας αισθήματα ευγνωμοσύνης και εκτίμησης για την στήριξή της στον αγώνα που δίνει. «Αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο και βαρύ όνομα στη πολιτική ζωή της Κρήτης και της χώρας μας. Την ευχαριστώ που με τιμά με το να βρίσκεται σήμερα εδώ. Την ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου για όλη τη στήριξή της».

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης έστειλε σαφές μήνυμα νίκης για τις εκλογές του Μαΐου, επαγγελλόμενος νέα και ελπιδοφόρο πορεία για την Περιφέρεια Κρήτης! «Την Κυριακή κλείνουμε με το παρελθόν. Την Κυριακή αλλάζουμε σελίδα! Την Κυριακή ολόκληρη η χώρα θα στρέψει το βλέμμα της στην Κρήτη! Θα στείλουμε παντού το μήνυμα ότι κάτι αλλάζει! Την Κυριακή θα μιλήσει η καρδιά, το φιλότιμο, η λεβεντιά, των Κρητικών!»

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στη σημερινή διοίκηση. Επισήμανε πως επί σειρά ετών η Περιφέρεια καρκινοβατεί, τονίζοντας την ανάγκη εισόδου νέων προσώπων: «Τους τελευταίους μήνες είδαμε και ζήσαμε πολλά! Σε ολόκληρη τη Κρήτη βιώσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις: Θρηνήσαμε συνανθρώπους μας. Γεφύρια γκρεμίστηκαν. Δρόμοι άνοιξαν στα δύο. Κατοικημένες περιοχές και χωράφια πλημμύρισαν. Καλλιέργειες θάφτηκαν σε τόνους νερού. Ολόκληρο το οδικό δίκτυο πνίγηκε από τόνους λάσπης και από κατολισθήσεις. Ο ΒΟΑΚ ήταν και είναι σε δραματική κατάσταση. Καμιά υποδομή, κανένας όρος πολιτικής προστασίας! Ε λοιπόν φτάνει! Σε όλα αυτά ερχόμαστε να βάλουμε ένα τέλος!»

Με το σύνθημα «Η Κρήτη Μπροστά», ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης έθεσε τις βασικές προτεραιότητες για το σχέδιο δράσης που θα αναπτύξει και απηύθυνε κάλεσμα στους συμπολίτες του: «Ζητάω τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας για να πάμε την Κρήτη μπροστά! Καταθέσαμε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα. Ζητάμε μια δυνατή και καθαρή εντολή για να το εφαρμόσουμε! Αυτές είναι οι δεσμεύσεις μας. Είναι το συμβόλαιο τιμής και ευθύνης με το οποίο ζητάμε την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας. Το λόγο πλέον τον έχετε εσείς. Εσείς θα αποφασίσετε αν θα συνεχίσουμε με μια από τα ίδια ή αν θα αλλάξουμε σελίδα. Αν θα συνεχιστεί η σημερινή διοίκηση της προχειρότητας, της κακοδιαχείρισης, της ανυπαρξίας ή αν θα μπει επιτέλους μια τάξη στη διοίκηση της Περιφέρειας Κρήτης».

1-121 Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια και την ομιλία του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη

Στο επιτελείο του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για την ανταπόκριση του κόσμου, μιλώντας για πρωτοφανή από κάθε άποψη συγκέντρωση που δείχνει, όπως έλεγαν, πως οι πολίτες της Κρήτης έχουν αποφασίσει να στείλουν ξεκάθαρα μηνύματα στις επερχόμενες εκλογές.

 

-μαρ-e1557938545556 Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια και την ομιλία του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ