Ο Μύρων Αναγνωστάκης υποψήφιος με τον Κ. Μαμουλάκη

Ένας ακόμα ιδιαίτερα αξιόλογος υποψήφιος, έρχεται και ενισχύει με την παρουσία του την παράταξη «Νέοι δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για τον Μύρων Αναγνωστάκη, πτυχιούχο Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πρώην Ληξίαρχο Ηρακλείου ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο Μύρων Αναγνωστάκης είναι μόνιμος κάτοικος της Αγίας Πελαγίας, γνωρίζει καλά τα προβλήματα του τόπου, έχει γνώση και εμπειρία στη δημόσια διοίκηση, καθώς επίσης και τη δυνατότητα αλλά και την όρεξη, να ενισχύσει με τις δυνάμεις τους την κοινή προσπάθεια.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ένας ακόμα ιδιαίτερα αξιόλογος συμπολίτης μας, ο Μύρων Αναγνωστάκης, έρχεται μαζί μας και ενισχύει με το κύρος και την προσωπικότητά του τη δημοτική μας παράταξή, «Νέοι Δρόμοι». Πρόκειται για έναν άνθρωπο με πολλές και αποδεδειγμένες ικανότητες, με κοινωνικές ευαισθησίες και διάθεση προσφοράς στα κοινά. Μαζί και με τον Μύρωνα, συνεχίζουμε αυτόν τον απαιτητικό αλλά συνάμα και συναρπαστικό αγώνα για να βελτιώσουμε τις συνθήκες της καθημερινότητας και την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Μαλεβιζίου. Πάντοτε με τον απόλυτο σεβασμό στον πολίτη και τις ανάγκες του, με πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης. Καλωσορίζω λοιπόν τον αγαπητό Μύρωνα Αναγνωστάκη και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ