Ο Γ. Σισαμάκης σε συνάντηση με τη νέα γενιά

Η νέα γενιά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο για όλους» για μια διαφορετική, χαλαρή αλλά παράλληλα ουσιαστική συνάντηση. 

Ο Γ. Σισαμάκης και  μέλη της παράταξης αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες με δεκάδες νέες και νέους, που βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο Bitters Bar στην Πλ. Λιονταριών . 

Όπως ανέφερε ο κ. Σισαμάκης:

“Με τη συμμετοχή σας αποδείξατε ότι είναι κάτι παραπάνω από εφικτός ο στόχος της παράταξης για περαιτέρω  ευαισθητοποίηση και ένταξη των μικρότερων ηλικιών στην προσπάθεια δημιουργίας ενός Δήμου « για όλους». 

Με τη συνδρομή πάντα της εμπειρίας των «μεγαλύτερων» και φυσικά με την ψήφο των Ηρακλειωτών, μπορούμε να βάλουμε το Δήμο σε νέα πορεία, αναπτυξιακή, ανθρώπινη, συμμετοχική, προοδευτική, μια πορεία σε ένα καλύτερο μέλλον”. 

Νωρίτερα ο υποψήφιος Δήμαρχος περπάτησε στο εμπορικό κέντρο του Ηρακλείου και συνομίλησε με ιδιοκτήτες  και εργαζόμενους στις επιχειρήσεις  αλλά και πολίτες.
Στο επίκεντρο βρέθηκαν τα ζητήματα της καθημερινότητας και προβλήματα στα οποία ο Δήμος οφείλει να δίνει άμεσα λύσεις.
Δεν έλειψαν και οι συζητήσεις για την περίφημη  οικονομική «ανάταση», η οποία εξακολουθεί να είναι «προσδοκία» και για το πώς θα μπορούσε η Δημοτική αρχή να βοηθήσει ώστε να γίνει πραγματικότητα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ