Ο Αλέκος Ανδρικάκης με τον Ηλία Λυγερό

Ένας καλός και πάντα μάχιμος συνάδελφος, ο Αλέκος Ανδρικάκης, ετοιμάζεται τώρα και για μια άλλη μεγάλη μάχη, αυτή των αυτοδιοικητικών εκλογών. Όπως έγινε γνωστό, ο Αλέκος θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Ηλία Λυγερό , στο ψηφοδέλτιο “Ηράκλειο Ενεργοι Πολίτες”.

Απόλυτος γνώστης των δημοτικών θεμάτων, αφού, εκτός από τη δημοσιογραφική του ενασχόληση με αυτά, παλαιότερα ήταν το “δεξί χέρι” του πρώην Δημάρχου Κώστα Ασλάνη. Περιττό να αναφέρουμε την εντιμότητά του και το διαρκές ενδιαφέρον του για το Ηράκλειο.

Ο Αλέκος Ανδρικάκης, που ήταν πάντα σταθερός στις πεποιθήσεις και τις θέσεις του, υποστήριζε με σθένος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε επιτέλους να εμπιστευθεί και επίσημα τον Ηλία Λυγερό και την παράταξή του, κάτι που τελικά δεν συνέβη… Αυτός ήταν και ο λόγος που, σε πείσμα της ντόπιας κομματικής νομενκλατούρας, αποφάσισε να στηρίξει προσωπικά τον Ηλία, θέτοντας ο ίδιος υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιό του.

Του ευχόμαστε ειλικρινά Καλή Επιτυχία, γιατί είμαστε βέβαιοι πως θα είναι πολύ χρήσιμος στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ