Ο Αλ. Μαρκογιαννάκης για την Εθνική επέτειο

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης παρευρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Αλικαρνασσό και στο Ηράκλειο. 

Συγκεκριμένα παρευρέθηκε στην δοξολογία που τελέστηκε στον Άγιο Νικόλαο Αλικαρνασσού, καθώς και στην παρέλαση της Δημοτικής ενότητας Αλικαρνασσού. 

Στην συνέχεια παρευρέθηκε στην επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Μηνά, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε τελετή στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στην πλατεία Ελευθερίας με επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης δήλωσε: «Η 25η Μαρτίου είναι ημέρα εθνικής μνήμης, αυτογνωσίας και υπερηφάνειας. Σήμερα γιορτάζει ο Απανταχού Ελληνισμός και η θέληση για Ελευθερία! Τιμούμε τη διπλή γιορτή του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, μια γιορτή που υπενθυμίζει σε όλες και όλους το χρέος μας να τιμούμε τις ιστορικές μας παρακαταθήκες και να αγωνιζόμαστε πάντα για την ελευθερία, την δημοκρατία, την δικαιοσύνη. Η Επανάσταση του 1821 είναι ένα οικουμενικό σύμβολο έμπνευσης, καθοδήγησης, προσωπικής και συλλογικής ευθύνης για την ανάταση του Γένους! Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες!»

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ