Με φίλους στην Επισκοπή ο Ανδρέας Στρατάκης
Μια βραδιά με φίλους στην Επισκοπή πέρασε ο υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ηρακλείου με τη Νέα Δημοκρατία, Ανδρέας Στρατάκης, με τους οποίους είχε την ευκαιρία να μιλήσει για τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και της ενδοχώρας γενικότερα.

Ο κ. Στρατάκης είχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα των κατοίκων και να συζητήσει μαζί τους για την επόμενη μέρα του Νομού Ηρακλείου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα προβλήματα του Πρωτογενή Τομέα, της στήριξης των προϊόντων, τα ζητήματα υποδομών, αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με την γενικότερη αναπτυξιακή πολιτική που πρέπει να ακολουθηθεί, προκειμένου να μπει η Ενδοχώρα σε μια διαφορετική τροχιά, από αυτή που βρίσκεται ως σήμερα.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ηρακλείου επισήμανε ότι η στήριξη της Υπαίθρου, μόνο μέσα από έναν στρατηγικό σχεδιασμό και μέσα από στοχευμένες κινήσεις μπορεί να στηριχθεί ουσιαστικά και να δημιουργηθεί ένα ανάχωμα στην ερήμωση των χωριών της ενδοχώρας του Νομού.

«Σκοπός του Κυριάκου Μητσοτάκη και δικός μου προσωπικός είναι η στήριξη των αγροτών, των κτηνοτρόφων, των κατοίκων της ενδοχώρας γενικότερα. Κατά συνέπεια από την επομένη των εκλογών θα αλλάξουν πολλά πράγματα από αυτά που ισχύουν ως σήμερα. Στόχος είναι να στηρίξουμε τους ανθρώπους του μόχθου και να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που έχουν οδηγήσει την κοινωνία σε πρωτοφανή αδιέξοδα», σημείωσε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο κ. Στρατάκης.

Και συμπλήρωσε λέγοντας πως: «Δίδεται μια ευκαιρία στον αγροτικό κόσμο να έχει τη δική του φωνή. 

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία. Να δώσουμε τη δυνατότητα σε έναν άνθρωπο που θα μεταφέρει στα κέντρα των αποφάσεων αυτό που λέμε «αγροτική αγωνία». Να υπάρχει ένας άνθρωπος που θα δώσει βήμα στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, γιατί μόνο εμείς ξέρουμε τα προβλήματά μας».

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ