Στο κατάμεστο “Ολυμπία Παλλάς” η κεντρική εκδήλωση του Γρηγόρη Ροκαδάκη

Εκατοντάδες κόσμου παραβρέθηκαν απόψε στο “Ολυμπία Παλλάς” των Ληνοπεραμάτων, όπου πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του υποψηφίου βουλευτή Ηρακλείου της ΝΔ Γρηγόρη Ροκαδάκη.

Στην εκδήλωση παρέστησαν πολλές γνωστές προσωπικότητες και στελέχη της ΝΔ, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, οι ευρωβουλευτές Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου και Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Γεώργιος Κοχιαδάκης και ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.

Για την προσωπικότητα και την προσφορά του Γρηγόρη Ροκαδάκη μίλησαν ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Οδυσσέας Ζώρας, και ο πυρηνικός ιατρός που διαπρέπει στις ΗΠΑ κ. Γιώργος Παπαδάκης.

 

Παίρνοντας το λόγο ο κ. Ροκαδάκης, ευχαρίστησε συγκινημένος όλους για την παρουσία τους στην εκδήλωση και για τις εκδηλώσεις αγάπης και εκτίμησης προς το πρόσωπό του.

Όπως είπε, η 7η Ιουλίου, θα είναι μια ημερομηνία ορόσημο για την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό.

Κατ΄ αρχήν, η ημέρα αυτή θα καταγραφεί στην πολιτική Ιστορία του τόπου, ως Ημέρα της Απελευθέρωσής μας από ένα φαύλο καθεστώς, που τα τελευταία τεσσεράμιση χρόνια έχει προκαλέσει μεγάλη καταστροφή στην Πατρίδα μας. Έχει καταρρακώσει τους δημοκρατικούς θεσμούς, έχει ζημιώσει ηθικά και οικονομικά τη χώρα μας και έχει οδηγήσει σε οπισθοδρόμηση την πορεία του τόπου.

Κυρίως όμως, η 7η Ιουλίου, θα καταγραφεί στην πολιτική Ιστορία μας, ως Ημέρα κατά την οποία το πηδάλιο της χώρας μας,  θα το εμπιστευθούν οι Έλληνες σε έναν Άξιο νέο Πρωθυπουργό, σε ένα σύγχρονο και οξυδερκή Πολιτικό, σε έναν ικανό και ρεαλιστή Ηγέτη, τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα της Ελλάδας, είμαι βέβαιος πως η Κρήτη θα πρωτοπορήσει!

Την ερχόμενη Κυριακή, για πρώτη φορά στην πολιτική Ιστορία του νησιού μας, και οι τέσσερις Νομοί της Κρήτης, θα απεικονίζονται με γαλάζιο χρώμα, στον πολιτικό χάρτη της χώρας μας!

Την ερχόμενη Κυριακή, το Ηράκλειο και ο νομός του, θα στείλουν σε όλη την Ελλάδα, ένα δυνατό, αισιόδοξο και νικηφόρο μήνυμα! Που θα συνοψίζεται στην εξής φράση: Οι Ηρακλειώτισσες και οι Ηρακλειώτες ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία και Κυριάκο Μητσοτάκη, για να πάει, επιτέλους, η Ελλάδα μπροστά!

Από την ερχόμενη Δευτέρα, το Ηράκλειο αλλάζει σελίδα!

Από την ερχόμενη Δευτέρα, η Κρήτη αλλάζει σελίδα!

Από την ερχόμενη Δευτέρα, η Ελλάδα αλλάζει σελίδα!

Με την ψήφο μας, και με την ανυποχώρητη θέλησή μας, βάζουμε τέρμα στο δογματισμό και την οπισθοδρόμηση. Και, από τη Δευτέρα, ξεκινάμε!

Αγαπητές μου Φίλες, Αγαπητοί μου Φίλοι.

Ξέρουμε όλοι πως αυτός ο δρόμος, αυτή η νέα πορεία, δεν θα είναι εύκολη. Γιατί είναι πάρα πολλά, αυτά που πρέπει να γίνουν.

Όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία, έχουν έτοιμο το σχέδιο της ανοικοδόμησης. Με βήματα σταθερά, με δυναμισμό και με όλο το λαό δίπλα τους, θα προχωρήσουν. Και θα πετύχουν!

Σ’ αυτή τη μεγάλη, αναγεννητική προσπάθεια, πρέπει να συμμετάσχουμε και μείς. Όλοι μας! Ο καθένας από το μετερίζι του, θα δώσουμε τον αγώνα μας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρέπει να έχει, και θα έχει, στο πλάϊ του ανθρώπους ικανούς, δοκιμασμένους και αποφασισμένους να τα δώσουν όλα για την Ελλάδα.

Είμαι βέβαιος, και είμαι έτοιμος, να συμμετάσχω κι εγώ σ’ αυτό το μεγάλο αγώνα. Με τη δική σας εξουσιοδότηση, με τη δική σας ψήφο, με το δικό σας “σταυρό”, στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ