Γιαν. Πλακιωτάκης: Θα τιμήσω την αγάπη και την εμπιστοσύνη των Σητειακών

Ακόμα διαρκεί στη Σητεία ο απόηχος από την εξαιρετικά επιτυχημένη προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία που έκανε το περασμένο Σάββατο ο πρώην υπουργός και υποψήφιος Βουλευτής Λασιθίου της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης.

 

Στο ξενοδοχείο “Ίτανος” που φιλοξένησε την εκδήλωση, είχε σημειωθεί το αδιαχώρητο. Εκατοντάδες φίλοι του Γιάννη Πλακιωτάκη προσήλθαν για να τον ακούσουν, να τον εμψυχώσουν και να τον συγχαρούν.

Πολιτικοί του φίλοι από την πόλη και από τα χωριά της περιοχής, άκουσαν με προσοχή την ομιλία του, που είναι η φωνή της λογικής και της μετριοπάθειας.

Η συγκίνηση του Γιάννη Πλακιωτάκη ήταν έκδηλη και απολύτως δικαιολογημένη. Γιατί ο κόσμος που πάντα τον στήριζε, σήμερα τον αγκαλιάζει και τον εμπιστεύεται κατά τρόπο που του γεννά τεράστιες υποχρεώσεις για τη Σητεία και τους ανθρώπους της.

Ο ίδιος ο Γιάννης Πλακιωτάκης το δηλώνει και το εννοεί: Είναι αποφασισμένος, αυτή την απεριόριστη αγάπη και την απόλυτη εμπιστοσύνη του Σητειακού λαού να την τιμήσει!

Η συγκέντρωση του περασμένου Σαββάτου και όλα όσα είπε μιλώντας στους Στειακούς ο υποψήφιος Βουλευτής τους, επικαιροποίησαν τη σταθερή σχέση που διατηρούν, από την πρώτη ημέρα που ο Γιάννης Πλακιωτάκης εκπροσωπεί το Λασίθι στη Βουλή.

Το βασικό σύνθημα του Γιάννη Πλακιωτάκη “ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΛΑΣΙΘΙ”, βρίσκει σήμερα την απόλυτη δικαίωση και επιβεβαίωσή του!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ