Ενθουσιώδης και πολυπληθέστατη εκδήλωση για τον Βασίλη Κεγκέρογλου

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του κέντρου Αριάδνη πραγματοποίησε χθες την κεντρική του προεκλογική εκδήλωση ο υποψ. Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των τοπικών φορέων. Συγκεκριμένα τίμησαν με την παρουσία τους τον υποψήφιο Βουλευτή ο Περιφερειάρχης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, Δήμαρχοι και πρώην δήμαρχοι του Νομού Ηρακλείου, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, καθώς και οι συνυποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στο Ηράκλειο κα Ευαγγελία Χατζάκη, οι κκ Μπρίμης Δημήτριος, Καλουδάκης Σταύρος, Σταθοράκης Γιώργος, Παπαδάκης Γιώργος και Γιάνναρη Ιωάννα  και το μέλος της ΚΕ κα Βούλα Γεωργάκη, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ κ. Λεκάκης Χαράλαμπος και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ. Στέλιος Βοργιάς. 

Ο κ. Κεγκέρογλου αφού ευχαρίστησε, όλους τους συμπολίτες του που κατέκλυσαν το χώρο της εκδήλωσης, τόνισε ότι στις εκλογές της 7του Ιουλίου, όλοι οι πολίτες είναι μπροστά σε μια κρίσιμη επιλογή που θα κρίνει το μέλλον του και θα καθορίσει τη ζωή όλων.

Για αυτό μέσα στη δύσκολη περίοδο που περνάει ο τόπος, με συνέπεια και αποφασιστικότητα, με γνώση και εμπειρία, πρέπει οι πολίτες να αποφασίσουν για να αντιμετωπιστούν όλα μεγάλα προβλήματα.

Το Κίνημα Αλλαγής είναι εδώ:

Γι’ αυτά που ο ΣΥΡΙΖΑ , είτε δεν σέβεται: δημοκρατία, δικαιοσύνη, ασφάλεια των πολιτών, είτε δεν θέλει: ανάπτυξη, επιχειρηματικότητα, επενδύσεις και παραγωγή νέου πλούτου.

Αλλά και γι’ αυτά που η ΝΔ , είτε δεν πιστεύει, είτε δεν μπορεί: κοινωνική δικαιοσύνη, εργασία, αξιοπρεπείς αμοιβές και συντάξεις, αντιμετώπιση των κοινωνικών ανισοτήτων, δημόσια παιδεία και υγεία. 

Στις 7 Ιούλη, τόνισε, προχωράμε μαζί για την ανασυγκρότηση της Ελλάδας με την βιώσιμη ανάπτυξη να συνυφαίνεται με την κοινωνική συνοχή.

Για να δώσουμε βιώσιμες λύσεις στα συσσωρευμένα προβλήματα των πολιτών.

Για να χτίσουμε τη νέα κοινωνική ευημερία σε στέρεες βάσεις.

Απευθυνόμαστε σε όλους όσους στεναχωρήσαμε με τις δύσκολες  αλλά αναπόφευκτες, όπως αποδείχτηκε, αποφάσεις που πήραμε για την αντιμετώπιση της κρίσης, που προκάλεσε ο οικονομικός εκτροχιασμός (2004-09) της ΝΔ, βάζοντας την Ελλάδα πάνω από το πολιτικό κόστος.

Κοιτάμε στα μάτια όσους απογοητεύτηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους άλλους με τις μαγικές λύσεις, που έφεραν το 3ο αχρείαστο μνημόνιο.

Συναντιόμαστε ξανά, με όσους στράφηκαν προσωρινά στη ΝΔ, για να φύγει ο Τσίπρας, 

Δεν είμαστε με τον ένα ή με τον άλλο και δεν παζαρεύουμε υπουργεία και  καρέκλες.

Είμαστε με την Ελλάδα και τους προοδευτικούς πολίτες, που παίρνουν ξανά στα χέρια τους τις εξελίξεις, για να πετύχουμε ανάπτυξη, για να δώσουμε βιώσιμες λύσεις στα προβλήματα και να δημιουργήσουμε μια νέα κοινωνική ευημερία σε στέρεες βάσεις, μέσα σε κοινοβουλευτική και πολιτική ομαλότητα.

Θα δώσουμε τη μάχη για να βελτιωθεί η θέση των εργαζομένων, των αγροτών, των νέων, των επιστημόνων και των μικρομεσαίων αλλά και για την εργασιακή επανένταξη των αδύναμων και των ανέργων.

Θα πάμε πάλι μαζί  γιατί στις 7 Ιούλη, η λογική επιστρέφει με τη δική μας ψήφο.

Νιώθουμε ΠΑΣΟΚ, ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ –Κίνημα Αλλαγής.

Δεν εκχωρούμε σε κανέναν την προοδευτική μας ταυτότητα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ