Ενημέρωση για τα οικονομικά στον Γιώργο Σισαμάκη

Συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Γιώργο Καραντινό είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης«ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» Γιώργος Σισαμάκης, και όπως αναφέρει σε σχετικό ενημερωτικό δελτίο : Ζητήσαμε από την σημερινή δημοτική αρχή επίσημη ενημέρωση καθώς και εξηγήσεις γιατί οι αντιδράσεις της μέχρι σήμερα περιορίζονται στα όργανα της ΚΕΔΕ αποφεύγοντας να δώσει τη διάσταση που αρμόζει στον επικείμενο οικονομικό στραγγαλισμό του Δήμου μας.

Η διοίκηση ενός Δήμου της εμβέλειας του Ηρακλείου καθορίζεται εν πολλοίς από την οικονομική της αυτοτέλεια και ισχύ. Δυστυχώς η κυβέρνηση επανέρχεται και βάζει ¨χέρι¨ στα αποθεματικά των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δεσμεύοντας τα με απόφαση που δημοσιεύεται στο Φ.Ε.Κ της 24ης Ιανουαρίου και τίθεται άμεσα σε ισχύ.

Το υστέρημα και οι θυσίες των δημοτών που έχουν οδηγήσει μέχρι σήμερα στη δημιουργία ενός αποθεματικού 55εκ ευρώ είναι πλέον ανυπεράσπιστα. Είναι εμφανής η αδυναμία να προστατευθεί το ταμείο του Δήμου από την κυβερνητική επιδρομή. Καλούμε την σημερινή αντιπολίτευση να αντιδράσει.

Σε ότι μας αφορά διαβεβαιώνουμε τους πολίτες ότι το δημοτικό ταμείο, θα παραμείνει δημοτικό γιατί τα χρήματα ανήκουν στους δημότες και σε κανέναν άλλο.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ