Δεν θα είναι υποψήφιος στη Σητεία ο κ. Γ. Ζερβάκης

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λασιθίου κ. Γεωργ. Ζερβάκης, ο οποίος εφέρετο αποφασισμένος να διεκδικήσει τη δημαρχία Σητείας, εδήλωσε σήμερα ότι “προς το παρόν και υπό τις παρούσες συνθήκες” αποφάσισε να μην μετέχει σε διαδικασίες.

Για να δικαιολογήσει την απόφασή του αυτή είπε μεταξύ άλλων:

«Δυστυχώς όμως αποδείχτηκε εκ των πραγμάτων ότι η απόφαση μου αυτή δεν είναι αρεστή στον τοπικό Βουλευτή κ. Ι. Πλακιωτάκη με αποτέλεσμα την παρότρυνση και πίεση σε τοπικά αυτοδιοικητικά στελέχη για αποτροπή συμπόρευσης και συμμετοχής στην ομάδα μας. Το σκεπτικό της εν λόγο κίνησης δικαιολογήθηκε σαν επιπόλαια πρωτοβουλία εκ μέρους μου χωρίς να ενημερώσω προηγουμένως τον τοπικό Βουλευτή και στο ότι υπάρχει μία καλή συνεργασία με τον Δήμαρχο και ένας συνεχιζόμενος σχεδιασμός έργων που δεν πρέπει επουδενί να αποτραπεί. Η όποια τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του κατέστη αδύνατη» σημείωσε.

Τί απαντά ο κ. Γιαν. Πλακιωτάκης

Λίγο αργότερα, ο ευρισκόμενος στη Σητεία κ. Πλακιωτάκης, ερωτηθείςγια το θέμα, ανέφερε:

«Καταρχήν ασχολούμαι με την κεντρική πολιτική σκηνή , κι αυτό το γνωρίζουν οι πάντες. Τώρα αν κάποιοι δηλώνουν αδυναμία συμμετοχής στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αν κάποιοι δηλώνουν αδυναμία συγκροτήσεως ψηφοδελτίου, ας ψάξουν αλλού τον αποδιοπομπαίο τράγο.

Εγώ αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αυτά που θα κριθούν είναι τα πρόσωπα που θα μπορούν να ενώσουν, διότι τα κόμματα παίζουν δευτερεύοντα ρόλο. Άρα εγώ καλώ τους συμπολίτες μας να ψηφίσουν με βάση την αξιοσύνη, τον προγραμματικό λόγο και βεβαίως όλους αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η επόμενη μέρα και για την περιοχή της Σητείας αλλά και για ολόκληρη την χώρα».

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content