Συνέχεια αποστολών αλληλεγγύης προς τους σεισμόπληκτους

Η ομάδα «Δικαιωμάτων, κινημάτων και αλληλεγγύης» της ΝΕ Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρέδωσε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας στην ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου. Είναι η τρίτη αποστολή που οργανώνεται για τον σκοπό αυτό. Τα είδη συγκεντρώθηκαν από τις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μαλεβιζίου και Θερίσου Δειλινών.

Στην παράδοση των ειδών πρώτης ανάγκης παρευρέθηκαν μέλη της ΟΜ Αρκαλοχωρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους εκείνους που συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες και ενεργοί τόσο στην αρωγή, όσο και στον αγώνα για την διεκδίκηση μαζί με τους πολίτες των σεισμόπληκτων περιοχών, άμεσων λύσεων στέγασης κοντά στις εστίες και τις περιουσίες τους, για να μην ερημώσει ο τόπος, για να μη διαλυθεί ο κοινωνικός ιστός.

Η αλληλεγγύη μας σημαίνει αγώνα για μια καλύτερη ζωή, για ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης για βασικές υποδομές, για παραγωγική και κοινωνική ανασυγκρότηση με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης.

Ένα μεγάλο μπράβο και απεριόριστος σεβασμός αξίζει στους δεκάδες εθελοντές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης αυτής που θα διαρκέσει για πολύ ακόμα.

Παραμένουμε ενεργοί και αλληλέγγυοι, για να αλλάξει ρώτα η ζωή.

  • samolis-thumbnail-Banner1
  • samolis-thumbnail-Banner2
  • samolis-thumbnail-Banner3ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content