Συνάντηση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον δήμαρχο Μαλεβιζίου
Οι δομές πρόνοιας του δήμου Μαλεβιζίου, ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία τους αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αποτέλεσαν το αντικείμενο συνάντησης που είχε κλιμάκιο στελεχών της Ομάδας Εργασίας για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με τον δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα και στελέχη του δήμου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου, στο Γάζι, “σε ιδιαίτερα καλό και εποικοδομητικό κλίμα”. Στη συνάντηση, εκτός από τον δήμαρχο Μ. Μποκέα, συμμετείχε η αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου, αρμόδια για θέματα διοίκησης, κοινωνικής πολιτικής, επιχειρήσεων και εθελοντισμού, Νίκη Ζερβού, καθώς επίσης ο γενικός γραμματέας του δήμου Φίλιππος Βαμβουκάκης.

Τα στελέχη του δήμου ενημέρωσαν αναλυτικά για όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία των προνοιακών δομών, ενώ από την πλευρά τους τα μέλη της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαβεβαίωσαν ότι θα στηρίξουν τις προσπάθειες τους δήμου και σε συνεργασία με τους βουλευτές του κόμματος θα γίνουν οι απαραίτητες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις για την επίλυση προβλημάτων.ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content