Συνάντηση με εκπρόσωπους των εργαζομένων της ΥΠΑ

Συνάντηση με εκπρόσωπους των εργαζομένων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Ηρακλείου  είχε ο Βασίλης Κεγκέρογλου, Βουλευτής και Γραμματέας της Κ.Ο Κίνημα Αλλαγής.

Εκπρόσωποι από τον τοπικό σύλλογο εργαζομένων αεροναυτιλίας Κρατικού Αερολιμένα Ηρακλείου παρέδωσαν στον κ. Κεγκέρογλου κοινή επιστολή που συνυπογράφουν η Ένωση Ηλεκτρονικών Μηχανικών Ασφαλείας Εναέριας Κυκλοφορίας, η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας και η ομοσπονδία Συλλόγων Υ.Π.Α, με την οποία θέτουν τα προβλήματα που προκύπτουν από το νομοσχέδιο που εισηγείται το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και επισημαίνουν την ανάγκη:

  • Ουσιαστικού διαλόγου με τους εμπλεκόμενους φορείς της Υ.Π.Α. και ευρύτερα ώστε να αποτραπούν οι απαράδεκτες ρυθμίσεις που οδηγούν σε αδιέξοδα την αεροναυτιλία
  • Άμεσης καταβολής των οφειλόμενων στο προσωπικό και επαναφορά της κανονικής διαδικασίας καταβολής τους
  • Αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος του προσωπικού λόγω των συνεπειών της πανδημίας

Ο Βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου κατέθεσε αναφορά στο πλαίσιο του  Κοινοβουλευτικού Ελέγχου την  επιστολή τους, ζητώντας άμεσες ενέργειες.

Στην συνάντηση μετείχαν ο πρόεδρος του τοπικού συλλόγου εργαζομένων αεροναυτιλίας αεροδρομίου Ηρακλείου, κ.Νταμπακάκης Νίκος, ο αντιπρόεδρος κ.Μανωλάκης Μανώλης και ο γραμματέας, κ.Σεγρεδάκης Ευάγγελος.

 

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ