Ολοκληρώθηκε στη Λότζια η έκθεση για την τρίτη ηλικία
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5ήμερη εκδήλωση με τίτλο «Τρίτη ηλικία: Το μέλλον τιμά το παρελθόν» που έλαβε χώρα από τις 6 έως τις 10 Ιουλίου, στο αίθριο της Λότζια, στο Ηράκλειο.

Η Ομάδα Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ευχαριστεί τους πολίτες και επισκέπτες της πόλης που παραβρέθηκαν τις μέρες αυτές στο χώρο της εκδήλωσης. Είμαστε ευγνώμονες στους κεντρικούς συντελεστές των παράλληλων εκδηλώσεων, τις κυρίες Κορτιδάκη, Πλουμίδου, Μαθιουδάκη, Κουταλά, Μαρσέλου, τον κύριο Μαράκη, όπως και στους καλλιτέχνες που αποτύπωσαν με ιδιαίτερη ευαισθησία στις φωτογραφίες τους τα βλέμματα και τις μορφές ανθρώπων τρίτης ηλικίας και συνέδραμαν με την προσφορά τους για την πραγματοποίηση της έκθεσης. 

Επίσης ευχαριστούμε την αντιδήμαρχο Αριστέα Πλεύρη, για την διευκόλυνση σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, χωρίς τον οποίο δεν θα ήταν δυνατή η άρτια μεταφορά της έκθεσης, καθώς και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Σωκράτη Βαρδάκη, Νίκο Ηγουμενίδη και Χάρη Μαμουλάκη. Τέλος ένα μεγάλο «ευχαριστώ» οφείλουμε και στον υπάλληλο του Δήμου Ηρακλείου Βαγγέλη Σφακιανάκη.

Η έκθεση μας το επόμενο διάστημα θα φιλοξενηθεί σε άλλα σημεία της πόλης και όχι μόνο. Επόμενος σταθμός είναι το γηροκομείο του Ιδρύματος Καλοκαιρινού. Για τα επόμενα σημεία η Ομάδα κοινωνικής πολιτικής και πρόνοιας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Ηρακλείου θα σας ενημερώσει με νεότερη ανακοίνωση.

 

Ομάδα Εργασίας Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας 

της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου

του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ