Μήνυμα Βασίλη Κεγκέρογλου για το νέο έτος
Αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά δύσκολη για την χώρα και τους πολίτες που σημαδεύτηκε από την υγειονομική, την κοινωνική αλλά και την οικονομική κρίση.

Η σκέψη όλων μας είναι σε αυτούς που δίνουν μάχη για τη ζωή τους, στους συγγενείς των θυμάτων της πανδημίας και φυσικά στους ήρωες υγειονομικούς που δίνουν καθημερινό αγώνα μέσα στα νοσοκομεία και σε όλες τις μονάδες υγείας  υπό αντίξοες συνθήκες.

Εξαιτίας της ανεπάρκειας των Κυβερνητικών πολιτικών και του υπολογισμού του πολιτικού κόστους, το εμβολιαστικό πρόγραμμα δεν έχει προχωρήσει όσο θα έπρεπε, το ΕΣΥ δεν στηρίχτηκε σύμφωνα με τις ανάγκες και τα αναγκαία μέτρα προστασίας είτε καθυστερούν είτε είναι ανεπαρκή.

Επιπλέον  η ύφεση, οι κοινωνικές ανισότητες και η επισφάλεια για την ανθρώπινη ζωή, όχι μόνο δεν αντιμετωπίστηκαν αλλά καθημερινά εντείνονται αφού τα 44 δις που δαπάνησε η Κυβέρνηση δεν είχαν σωστές προτεραιότητες και δεν έπιασαν τον ανάλογο τόπο.

Το Κίνημα Αλλαγής με την υπεύθυνη αντιπολίτευση που άσκησε, έδωσε όλες τις δυνάμεις του για να στηρίξει τους πολίτες. Ο αδόκητος χαμός της προέδρου μας, Φώφης Γεννηματά και η παρακαταθήκη που άφησε, σημάδεψε το πολιτικό σκηνικό και αφύπνισε τα προοδευτικά αντανακλαστικά της κοινωνίας, προκαλώντας αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών.

Σήμερα συνεχίζουμε με το νέο Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη κι όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να είμαστε χρήσιμοι στην Πατρίδα και την κοινωνία. 

Το 2022 πρέπει να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που κληρονομήσαμε από το 2021. Απαιτείται μια νέα συλλογική προσπάθεια, ώστε να θέσουμε τα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον με ενότητα, όραμα, προοπτική και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του λαού μας, ανοίγοντας τον δρόμο για μια νέα Αλλαγή, με βιώσιμη ανάπτυξη, κοινωνική δικαιοσύνη και σεβασμό στο περιβάλλον.

Να εργαστούμε συστηματικά ώστε να μη χαθεί η ευκαιρία της ορθής αξιοποίησης των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης προς όφελος όλων των πολιτών και ιδιαίτερα των μη προνομιούχων.

Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε την Ελλάδα μπροστά.

Ευχόμαστε σε όλες και όλους, το 2022 να είναι ένα έτος ανάκαμψης, δημιουργίας, προόδου, προσωπικής και οικογενειακής ευτυχίας-πάντα με υγεία.

Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά!

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ