Εκδήλωση – ομιλία του Σ. Φάμελλου στο Ηράκλειο
Πολιτική εκδήλωση, με θέμα «Η ρήτρα Μητσοτάκη γονατίζει κοινωνία και οικονομία» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 30 Ιουνίου, στις 8 μ.μ. στο Πάρκο Μικράς Ασίας του Ηρακλείου.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωση θα είναι ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στο Ηράκλειο.

Την Παρασκευή, 1 Ιουλίου, ο Σωκράτης Φάμελλος θα έχει διαδοχικές συναντήσεις, στις 9:30 το πρωί με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, στο γραφείο του στην Περιφέρεια Κρήτης, και στις 10:30 με τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, στη Λότζια.

Στις 12:00 το μεσημέρι θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, που θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, με θέμα την ακρίβεια και τις επιπτώσεις στην πραγματική οικονομία.

Η επίσκεψη του τομεάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο Ηράκλειο θα ολοκληρωθεί με τη συμμετοχή του σε κομματική συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στην οδό Μάχης Κρήτης 3.

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ