Δήλωση Χάρη Μαμουλάκη για το περιστατικό επίθεσης σε τουρίστες

Με αφορμή το περιστατικό της επίθεσης σε τουρίστες στο νομό Ρεθύμνου, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Καταδικάζοντας με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το περιστατικό της επίθεσης σε ξένους επισκέπτες του τόπου μας, που έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, είναι αδύνατον να μείνουμε απαθείς στην προσπάθεια παρουσίασης της Κρήτης ως έναν τόπο βάρβαρων και απολίτιστων ανθρώπων. Ως έναν τόπο που η παραβατικότητα είναι ο κανόνας. Δεν είναι αυτή η Κρήτη!

Η Κρήτη είναι το νησί της φιλοξενίας και του πολιτισμού, των γραμμάτων και των τεχνών, της ιστορίας και της παράδοσης, του φιλότιμου και της ανθρωπιάς. Η Κρήτη είναι ο τόπος που υποδέχεται κάθε χρόνο εκατομμύρια ξένων επισκεπτών, πολλοί εκ των οποίων έρχονται και επανέρχονται. Η Κρήτη έχει κατοίκους που έχουν μάθει να ανοίγουν τα σπίτια τους. Μεταφορικά και κυριολεκτικά. Η Κρήτη είναι ο τόπος μας. Οφείλει ο καθένας από εμάς να τον προστατέψει. Τόσο από την μειονότητα των ψευτο-παλικαράδων, όσο και από όλους όσοι επιχειρούν να παρουσιάσουν αυτό το γεγονός, ως την καθημερινότητα του νησιού. Γι’ αυτό και είναι χρέος όλων μας να φροντίσουμε ώστε να μην συμβούν ξανά τέτοια απαράδεκτα περιστατικά.».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content