Συναγερμός στο Παρίσι: Εκκενώθηκε η Disneyland

Συναγερμός έχει σημάνει στην Disneyland, η οποία εκκενώθηκε το βράδυ του Σαββάτου μετά από εντολή της γαλλικής αστυνομίας.

Παράλληλα δόθηκε η εντολή στους τουρίστες να μείνουν στα ξενοδοχεία τους και να αποφύγουν για τις επόμενες ώρες την διέλευσή τους από την περιοχή.

Στην περιοχή του Παρισιού έχουν σπεύσει πάνοπλοι άνδρες της γαλλικής αστυνομίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αριθμός ατόμων έχει εγκλωβιστεί μέσα σε εστιατόριο χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό εάν υπάρχουν θύματα ή εάν κινδυνεύουν άνθρωποι.

Την ίδια ώρα άλλα πληροφορίες αναφέρουν ότι άνθρωποι τρέχουν πανικόβλητοι μετά από ένα δυνατό ήχο, σαν έκρηξη, που ακούστηκε στο σημείο.

Δεν είναι ακόμη εξακριβωμένος ο λόγος που προκλήθηκε αυτός ο πανικός στην Disneyland, καθώς τουρίστες που βρίσκονταν στην περιοχή ανέφεραν πως άκουσαν πυροβολισμούς και άλλοι έκρηξη.

Από την άλλη σύμφωνα με το γαλλικό μέσο Actu17, ο πανικός προκλήθηκε εξαιτίας ενός μηχανικού προβλήματος σε κυλιόμενη σκάλα εντός των εγκαταστάσεων της Disneyland, συνέπεια του οποίου ήταν να δημιουργηθεί συνωστισμός και να τραυματιστούν ορισμένα άτομα.

Όπως μεταδίδει το γαλλικό Μέσο, δεν υπάρχει κάποια επίθεση, καθώς από την έκρηξη που ακούστηκαν πολλοί επισκέπτες πανικοβλήθηκαν και άρχισαν να φωνάζουν με αποτέλεσμα ο πανικός να «μεταδοθεί» σε όσους ήταν εκεί επειδή κανείς δεν κατάλαβε περί τίνος πρόκειται.

Πηγή: iefimerida.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ