Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δείχνει στα social media τη νέα 32χρονη σύντροφό του!
Την σχέση του με την κατά 53 χρόνια νεότερη σύντροφό του, μοστράρει στα social media ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε μια τελευταία επίθεση γοητείας για την ιταλική προεδρία.

Ο 85χρονος πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, φαινομενικά απτόητος από τα προβλήματα υγείας, τα σεξουαλικά σκάνδαλα και την προχωρημένη ηλικία, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Facebook στην οποία κοιτάζει στα μάτια την 32χρονη σύντροφό του Μάρτα Φασίνα, βουλευτή του κόμματός του Forza Italia.

Η Φασίνα είναι η τελευταία ρομαντική κατάκτηση του Μπερλουσκόνι, μετά τον χωρισμό του το 2020 με την Φραντσέσκα Πασκάλε, η οποία στην ηλικία των 34 ετών ήταν απλά… πολύ μεγάλη γι’ αυτόν.


Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι με την σύντροφό του και βουλευτή του κόμματός του Μάρτα Φασίνα

Η νέα αυτή φωτογραφία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέγεται ότι είναι μέρος μιας προεδρικής εκστρατείας στην οποία ο πρώην πρωθυπουργός προσπαθεί να προσελκύσει βουλευτές με το μέρος του.
Υπενθυμίζεται πως η Ιταλία θα επιλέξει νέο αρχηγό κράτους στις αρχές του επόμενου έτους και χωρίς να έχουν ακόμη ανακοινωθεί επίσημοι υποψήφιοι, ο Μπερλουσκόνι ξεκίνησε τη δική του εκστρατεία σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει μια σειρά από σκάνδαλα και να προσπαθήσει να επανέλθει στην πολιτική σκηνή της Ιταλίας.

 

 

iefimerida.gr

  • samolis-thumbnail-Banner1-1
  • samolis-thumbnail-Banner2-1
  • samolis-thumbnail-Banner3-1


ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content