Ο 87χρονος Αλαίν Ντελόν με την κόρη του σήμερα και πριν από 35 χρόνια


H 31χρονη Ανούσκα Ντελόν έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της,Αλέν Ντελόν, ο οποίος έχει γράψει ιστορία στον κινηματογράφο.

O μεγάλος γόης του σινεμά ζει απομονωμένος στην έπαυλή του στη Γενεύη και πρόσφατα είχε τα γενέθλιά του. Στις 8 Νοεμβρίου ο Αλέν Ντελόν έγινε 87 ετών.

H κόρη του, Ανούσκα Ντελόν, τον επισκέπτεται συχνά και έχει πολύ καλή σχέση μαζί του.

Πριν από λίγες ώρες, η Ανούσκα Ντελόν δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα κολλάζ δύο φωτογραφιών, όπου στη μία ο Αλέν Ντελόν φιλάει τρυφερά τον ώμο της και στη δεύτερη ο πατέρας της φιλάει επίσης τον ώμο της μητέρας της, Ροζαλί Βαν Μπρέμεν. Η ίδια τρυφερή πόζα με διαφορά 35 ετών.

O Αλέν Ντελόν με την κόρη και την πρώτη του σύζυγο -Η ίδια τρυφερή πόζα με διαφορά 35 ετών

Το 1987 ο Αλέν Ντελόν γνώρισε την κατά πολύ νεότερή του, Ροζαλί Βαν Μπρέμεν, ένα γοητευτικό μοντέλο από την Ολλανδία. Την ερωτεύτηκε πολύ, την παντρεύτηκε, απέκτησαν δυο παιδιά, την Ανούσκα και τον Αλέν – Φαμπιέν. Τον Οκτώβριο του 2002 χώρισαν και ήταν η πρώτη γυναίκα που τον άφησε.

Η Ανούσκα Ντελόν σημείωσε στο προφίλ της στο Instagram για τη φωτογραφία: «Εφέ καθρέφτη με διαφορά 35 ετών. Μητέρα ή κόρη, ίδια αγάπη».

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Ροζαλί Βαν Μπρέμεν ευχήθηκε χρόνια πολλά στον πρώην σύζυγό της, Αλέν Ντελόν, για τα γενέθλιά του δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από το παρελθόν.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον διάσημο ηθοποιό στα νιάτα του αγκαλιά με τα παιδιά του, Ανούσκα και Αλέν Φαμπιέν.

 

bovary.grΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content