Νέα τραγωδία στην οικογένεια Κέννεντυ – Εχασαν τη ζωή τους δυο ακόμα μέλη της

Δύο νέα μέλη της δυναστείας Κένεντι (ηλικίας 40 και οκτώ ετών) προστίθενται στη μακρά λίστα εκείνων που με τον απροσδόκητο χαμό τους επιβεβαιώνουν το μύθο της κατάρας

Από χθες, δύο νέα μέλη της δυναστείας Κένεντι (ηλικίας 40 και οκτώ ετών) προστίθενται στη μακρά λίστα εκείνων που με τον απροσδόκητο χαμό τους επιβεβαιώνουν την παραπάνω μοιρολατρική διαπίστωση, αναζωπυρώνοντας το μύθο της κατάρας. Ο πρώτος που ξεστόμισε τη λέξη αυτή ήταν ο Τεντ Κένεντι, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εμφάνισης του: «Κάποια τρομερή κατάρα υπάρχει πάνω από τους Κένεντι».

Η 40χρονη Μέιβ Κένεντι (εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι) και ο οκτάχρονος γιος της βρίσκονταν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της πενταμελούς οικογένειας τους στο Μέριλαντ. Είχαν εγκαταλείψει την οικία τους στην Ουάσιγκτον, ώστε να περάσουν την καραντίνα πιο ευχάριστα στο παραθαλάσσιο εξοχικό σπίτι που ανήκει στη μητέρα της Μέιβ και πρωτότοκης κόρης του Μπομπ Κένεντι.

Μετά το μεσημεριανό φαγητό όλοι είχαν αποσυρθεί στα δωμάτιά τους. Κατόπιν παράκλησης του οκτάχρονου Δάμιαν, μητέρα και γιος έπαιζαν αμέριμνοι στην πίσω αυλή, όταν η μπάλα τους έπεσε στο νερό. Χρησιμοποίησαν ένα κανό για την πιάσουν. Λίγη ώρα αργότερα και αφότου το κύμα τους είχε παρασύρει, σύμφωνα με μαρτυρίες, ειδοποιήθηκαν οι Aρχές.

Παρά τις επίμονες προσπάθειες, δύο 24ωρα αργότερα, ανακοινώθηκε ο θάνατός τους. Οι σoροί τους δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί, μονάχα το αναποδογυρισμένο καγιάκ. Η Μέiβ ήταν δικηγόρος και ακαδημαϊκός. Είχε υποστηρίξει ενεργά τον Μπαράκ Ομπάμα και είχε διατελέσει σύμβουλος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

 

 

 

Πρώτο Θέμα

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ