Μητέρα πετά την κόρη της από το 2ο όροφο φλεγόμενου κτιρίου (βίντεο)

Μία μητέρα κατάφερε να σώσει τη 2χρονη κόρη της, πετώντας την από το παράθυρο του φλεγόμενου κτιρίου, στο οποίο βρίσκονταν, στην πόλη Ντάρμπαν στη Νότια Αφρική. Το κοριτσάκι επέζησε χωρίς να τραυματιστεί καθώς μια ομάδα ανθρώπων που βρίσκονταν κάτω από το παράθυρο το έπιασαν.

Η μητέρα, η 26χρονη Ναλέντι Μανγιόνι δήλωσε στο Reuters ότι βρισκόταν στον 16ο όροφο όταν ξέσπασε η φωτιά την Τρίτη. Έτρεξε να βγει από το κτίριο κατεβαίνοντας τις σκάλες μαζί με την κόρη της. Η Μανγιόνι κατόρθωσε να φτάσει σε ένα περβάζι παραθύρου πάνω από το δρόμο και πέταξε το μικρό παιδί σε μια ομάδα ανθρώπων που βρισκόταν από κάτω, καθώς περαστικοί φώναζαν πανικόβλητοι.

«Αφού την πέταξα, κρατούσα το κεφάλι μου σοκαρισμένη, αλλά την έπιασαν», αφηγήθηκε η 26χρονη μητέρα έξω από το κτίριο κρατώντας στους ώμους της την κόρη της. «Εκείνη συνέχιζε να λέει ‘Μαμά με πέταξες εκεί κάτω’ Ήταν τρομαγμένη».

«Αυτό που ήταν σημαντικό ήταν η κόρη μου να ξέφευγε… Δεν μπορούσα να διαφύγω μόνη μου και να την αφήσω πίσω», είπε η Μανγιόνι καθώς το κορίτσι, ντυμένο με ένα κόκκινο παλτό και κουκούλα, μουρμούριζε και χτυπούσε τα χέρια της.

 

enikos.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ