Λευκός καρχαρίας κατασπάραξε 39χρονη

Μια 39χρονη γυναίκα που απολάμβανε μια πρωινή βουτιά στα ανοιχτά της Νότιας Αφρικής την Κυριακή δέχτηκε θανάσιμη επίθεση από μεγάλο λευκό καρχαρία.

Το θύμα, που καταγόταν από το Κέιπ Τάουν, βρισκόταν μαζί με άλλους κολυμβητές σε ρηχά νερά στον κόλπο Plettenberg στην επαρχία του Δυτικού Ακρωτηρίου όταν ο καρχαρίας ήρθε από τα βαθιά και την δάγκωσε, περιέγραψαν μάρτυρες.

«Ήταν συννεφιασμένος ο καιρός, αλλά είχε λίγο ήλιο και υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι που έκαναν μια μπάνιο νωρίς, καθώς η θερμοκρασία ήταν αρκετά υψηλή», είπε ένας μάρτυρας, σύμφωνα με τη NY POST

Οι διασώστες βρήκαν το σώμα της γυναίκας περίπου 15 μέτρα από την ακτή. «Ο NSRI Plettenberg Bay και οι αστυνομικές υπηρεσίες ενεργοποιήθηκαν στις 07:53 έπειτα από αναφορές για περιστατικό με επίθεση καρχαρία στο Central Beach», ανέφερε σε δήλωση το Εθνικό Ινστιτούτο Θαλάσσιας Διάσωσης της Νότιας Αφρικής.

«Με την άφιξη στο σημείο, το σώμα μιας γυναίκας 39 ετών από το Κέιπ Τάουν ανασύρθηκε από το νερό και μεταφέρθηκε στην παραλία».

Οι αξιωματούχοι έκλεισαν τις παραλίες της περιοχής ως απάντηση στο περιστατικό, το οποίο ήταν το δεύτερο θανατηφόρο στον κόλπο Plettenberg μέσα σε τρεις μήνες.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content