Κινητήρας Boeing 777 τυλίχτηκε στις φλόγες μετά την απογείωση

Τρομακτικές εικόνες κινητήρα αεροπλάνου Boeing 777, ο οποίος παρουσίασε βλάβη λίγο μετά την απογείωση και τυλίχτηκε στις φλόγες το απόγευμα του Σαββάτου πάνω από το Ντένβερ των ΗΠΑ.

Η πτήση των 328 των United Airlines με προορισμό τη Χονολουλού, αναγκάστηκε να κάνει στροφή 180 μοιρών και να επιστρέψει στο αεροδρόμιο του Ντένβερ προκειμένου να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες μεταξύ των 231 επιβαινόντων και των 10 ατόμων του πληρώματος στο αεροπλάνο. Οι εικόνες του κινητήρα να έχει κυριολεκτικά γίνει χίλια κομμάτια, ενώ είναι τυλιγμένος στις φλόγες έκαναν όπως είναι λογικό το γύρο του διαδικτύου.

Βίντεο: Ο κινητήρας διαλύεται εν πτήση

Το βίντεο από τη θέση πλάι στο φτερό του αεροπλάνο που απαθανάτισε κάποιος ιδιαίτερα ψύχραιμος επιβάτης είναι χαρακτηριστικό.

 

Σε άλλα βίντεο που διέρρευσαν στο twitter, εμφανίζονται κομμάτια του κινητήρα να πέφτουν από τον ουρανό. Κάποιοι κάτοικοι βγήκαν στις αυλές τους μόνο για να αντικρίσουν τεράστια κομμάτια του κινητήρα του Boeing που έπεσαν μετά την βλάβη στο αεροπλάνο.

 

 

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ