Ισπανικά ΜΜΕ: Πιθανό να επιστρέψει μονίμως στην Ελλάδα η 85χρονη πρώην βασίλισσα Σοφία

Έχει αποκαλύψει ότι θα ήθελε να περάσει εδώ τα τελευταία της χρόνια

Είδηση που έχει προκαλέσει ζωηρό σχολιασμό κάνει, τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του Διαδικτύου σχετικά με τον τόπο διαμονής της πρώην βασίλισσας της Ισπανίας Σοφίας μετά τα απόνερα που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για τα περί αλλεπάλληλων εξωσυζυγικών σχέσεων στον έγγαμο βίο της με τον Χουάν Κάρλος. Όπως γράφουν καλά πληροφορημένες πηγές ιβηρικών μέσων προσκείμενων στα ισπανικά ανάκτορα, η Σοφία είναι πιθανό να εγκαταλείψει την Ισπανία, να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα, ύστερα από 61 χρόνια. 

Καθώς είναι θέμα χρόνου ο σύζυγός της να επιστρέψει στη Μαδρίτη, εκείνη ψάχνει τη δική της διέξοδο, για να κατακτήσει την ηρεμία που επιζητά στα 85 της χρόνια. 

ispanoi-01
Στην κηδεία του Κωνσταντίνου η Σοφία με τον Χουάν Κάρλος

Άλλωστε,  έχει αποκαλύψει ότι θα ήθελε να περάσει τα τελευταία της χρόνια στην Ελλάδα και όταν πεθάνει να αποτεφρωθεί και τις στάχτες της να τις ρίξουν στο αγαπημένο της Αιγαίο, αναφέρουν δίκτυα όπως το elconfidencial και το elnacional στην Ισπανία.

Η Ελλάδα έχει συμβολική σημασία για την πρώην βασίλισσα Σοφία, καθώς ήταν πολύ συνδεδεμένη με τον αδελφό της, τον τέως βασιλιά  Κωνσταντίνο.

Τη στιγμή δε που  η κουνιάδα της Άννα Μαρία είναι μόνη, θα σκεφτόταν να επιστρέψει στην πατρίδα της, την Ελλάδα, με την οικογένειά της. 

Πρώτο Θέμα

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content