Η πιπιλιά από το… ρουφηχτό φιλί, οδήγησε στο θάνατο ένα 17χρονο!

Σοκ προκαλεί ο θάνατος ενός 17χρονου στο Μεξικό, ύστερα από το ρουφηχτό φιλί που του έδωσε η κοπέλα του.

Ο 17χρονος Τζούλιο Μακία Γκονζάλεθ, ξαφνικά, ενώ έτρωγε με την οικογένειά του, άρχισε να έχει σπασμούς και τελικά κατέρρευσε.

Αμεσα εκλήθη ασθενοφόρο το οποίο και παρέλαβε τον 17χρονο για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου απλά επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Υστερα από τη νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του νεαρού αγοριού επήλθε λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου, από θρόμβο, ο οποίος δημιουργήθηκε ύστερα από το ρουφηχτό φιλί που του έδωσε η κοπέλα του στο λαιμό. Στο σημείο, μάλιστα, είχε δημιουργηθεί και πιπιλιά.

Να σημειωθεί ότι η 24χρονη φίλη του έχει εξαφανιστεί.

Αυτή δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ένα ρουφηχτό φιλί στο λαιμό γίνεται τόσο επικίνδυνο. Το 2011, μια γυναίκα 44 ετών από τη Νέα Ζηλανδία, έμεινε μερικώς παράλυτη έπειτα από εγκεφαλικό που προκλήθηκε μετά από ένα ερωτικό ραντεβού.

Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να καταλάβουν την αιτία μέχρι που εντόπισαν μια μελανιά στο λαιμό της και από κάτω μια κατεστραμμένη αρτηρία. Ο θρόμβος έφθασε στον εγκέφαλο και της παρέλυσε το αριστερό της χέρι.

Αυτή φέρεται να ήταν η πρώτη καταγεγραμμένη περίπτωση νοσηλείας λόγω… πιπιλιάς. Η Νεοζηλανδή υποβλήθηκε σε θεραπεία με βαρφαρίνη, ένα αντιπηκτικό το οποίο εξαφάνισε το θρόμβο μέσα σε μια εβδομάδα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ