Η Black Friday προετοιμάζεται για τις 26 Νοεμβρίου
Η Black Friday, μια παγκόσμια τρέλα της εποχής,  «παραδοσιακά»… τιμάται την 4η Παρασκευή του Νοεμβρίου, δηλαδή, φέτος, στις 26 Νοεμβρίου 2021. Μεγάλες αλυσίδες, e-shops και μικρότερα καταστήματα υπόσχονται και φέτος εντυπωσιακές εκπτώσεις, που σε κάποιες περιπτώσεις θα «αγγίζουν» και το 80%. Γι’ αυτόν τον λόγο περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες δηλώνουν ότι θα συμμετέχουν στη Black Friday.

Υπενθυμίζεται ότι τη Black Friday 2021 θα διαδεχθεί η Cyber Monday, τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, για αγορές που γίνονται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου.

Black Friday 2021: Τι προϊόντα θα αγοράσουν οι Έλληνες φέτος

Σε έρευνα που πραγματοποίησε η Picodi προκύπτει ότι ένα σημαντικό τμήμα των καταναλωτών στην Ελλάδα είναι φέτος συγκρατημένο σε ό,τι αφορά τη Black Friday, με αρκετούς (41%) να ζητούν μεγαλύτερες εκπτώσεις.

Από την ίδια έρευνα, όμως, προκύπτει και το top-10 των προϊόντων τα οποία στοχεύουν να αγοράσουν κατά τη φετινή Black Friday οι καταναλωτές στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την Picodi, οι 10 κορυφαίες κατηγορίες προϊόντων που… καλοβλέπουν οι καταναλωτές για τη Black Friday είναι οι εξής:

ρούχα 61%
ηλεκτρονικές συσκευές 59%
καλλυντικά / αρώματα 39%
εσώρουχα 16%
αθλητικά αξεσουάρ 16%
είδη παντοπωλείου 13%
έπιπλα εσωτερικού χώρου 10%
ταξίδια/διακοπές 10%
βιβλία 6%
παιδικά είδη 6%
Το γράφημα από την έρευνα της Picodi:

 

 

iefimerida.gr

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content