Φαντασμαγορική υποδοχή του νέου έτους σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία

Στη «σκιά» της επέλασης της μετάλλαξης Ομικρον, ο πλανήτης υποδέχεται το 2022 με περιορισμούς, αλλά και με την ελπίδα η νέα χρονιά να φέρει το τέλος της πανδημίας,

«Βιαστικές» όπως πάντα, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία ήδη υποδέχτηκαν το 2022, βάζοντας τον πλανήτη σε πρωτοχρονιάτικους ρυθμούς, παρά το γεγονός ότι η παρούσα κατάσταση επιτάσσει λιτούς εορτασμούς και… εξαιρετικά συγκρατημένη αισιοδοξία για το μέλλον.

Η Νέα Ζηλανδία, η πρώτη χώρα στον κόσμο που υποδέχεται, παραδοσιακά, το νέο έτος, παρουσίασε ένα φαντασμαγορικό πρωτοχρονιάτικο σόου με πυροτεχνήματα στη Harbour Bridge του Όκλαντ. Οι πολίτες της νησιωτικής χώρας μπόρεσαν να συγκεντρωθούν μαζικά για πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο και να απολαύσουν το σόου, καθώς οι περιορισμοί στη χώρα χαλάρωσαν για την υποδοχή του 2022, ενώ, παρά τις δυσμενείς συνθήκες, ο ενθουσιασμός τους ήταν ολοφάνερος.

Ακολούθησε η γειτονική Αυστραλία, η οποία υποδέχτηκε κι εκείνη τη νέα χρονιά και προχώρησε σε εορτασμούς, παρά τη μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα. Ένα λαμπερό σόου πυροτεχνημάτων φώτισε τον ουρανό πάνω από τη Γέφυρα στο λιμάνι του Σίδνεϊ, καθώς και την Όπερα του Σίδνεϊ.

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content