Έβγαλε τα μάτια του γείτονά του γιατί δεν άντεχε να ακούει τον κόκορά του

Αποτρόπαιο έγκλημα έγινε στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, με τον 47χρονο Richard Ellison να οδηγείται στη φυλακή για τη φρικτή δολοφονία του 72χρονου γείτονά του Benny Foutch.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Ellison είπε πως δεν άντεχε να ακούει τον κόκορα του Foutch και το απόγευμα της Κυριακής πήγε οργισμένος στο σπίτι του γείτονά του, σκότωσε τον κόκορα και μετά και τον 72χρονο, βγάζοντάς του τα μάτια.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν το πτώμα κάτω από μια βεράντα. Τα μόνα τραύματα που έφερε ο άνδρας ήταν στα μάτια του.

«Είχε προσθετικό πόδι, έπασχε από καρκίνο. Τα τραύματά του ήταν στα μάτια, ήταν σαν κάποιος να του τα έχει βγάλει, Ήταν τα μόνα του σημαντικά τραύματα» εξήγησε εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη.

Αργότερα ανέκριναν τον Ellison, ο οποίος έδειξε με τους αντίχειρές τους ότι είχε σκοτώσει τον γείτονά του και πώς το είχε κάνει. Σε κάποιο σημείο της κατάθεσής του, είπε πως τον έβαλε ο «Lucifer» να το κάνει.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Ellison περίμενε ο Foutch να πεθάνει και μετά επέστρεψε σπίτι του με τον νεκρό κόκορα στα χέρια.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη, ο Ellison ήξερε ακριβώς τι έκανε.

 

 

 

newsbeast.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ