Έκλεψε Ferrari αξίας 2 εκατ. ευρώ κατά τη διάρκεια του test drive

Μια Ferrari 288 GTO που στο παρελθόν οδηγούσε ο Eddie Irvine, εκλάπη αυτή την εβδομάδα στη Γερμανία κατά τη διάρκεια test drive, με την αστυνομία να εντοπίζει το αυτοκίνητο σε ένα γκαράζ λίγες ώρες αργότερα.

Ο άνθρωπος που έκλεψε το εξωτικό μοντέλο παρουσιάστηκε στην αντιπροσωπεία ως ενδιαφερόμενος πελάτης χωρίς να κρύβει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Ο μεσήλικας με γαλλική προφορά μπήκε στο όχημα μαζί με τον πωλητή για ένα test drive της 288 GTO.

Σε ένα σημείο της διαδρομής ο πωλητής βγήκε από το αυτοκίνητο για να αλλάξει θέσεις με τον υποτιθέμενο πελάτη, όταν ο δεύτερος γλίστρησε στη θέση του οδηγού και εξαφανίστηκε μαζί με το αυτοκίνητο. Λίγες ώρες αργότερα η αστυνομία εντόπισε το κλασικό μοντέλο σε ένα γκαράζ, χωρίς όμως να έχει συλλάβει ακόμα τον δράστη.

ferrari-288-gto-stolen-4 Έκλεψε Ferrari αξίας 2 εκατ. ευρώ κατά τη διάρκεια του test drive

Η συγκεκριμένη Ferrari 288 GTO βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με την αξία της να υπολογίζεται κοντά στα 2 εκατομμύρια δολάρια. Ανάμεσα στους ιδιοκτήτες της ήταν και ο Ιρλανδός Eddie Irvine ο οποίος τη χρησιμοποιούσε ως το καθημερινό του αυτοκίνητο την περίοδο που εργαζόταν ως οδηγός της Scuderia δίπλα στον Michael Schumacher (1996-1999).

ferrari-288-gto-stolen-7 Έκλεψε Ferrari αξίας 2 εκατ. ευρώ κατά τη διάρκεια του test drive

Πηγή: drive.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ