Δύο αδέλφια ξεκλήρισαν την οικογένεια τους και αυτοκτόνησαν

Πώς σχεδίασαν την άγρια δολοφονία για μήνες

Δύο αδέλφια πυροβόλησαν τέσσερα μέλη της οικογένειας μέσα στο σπίτι τους στο Τέξας και στη συνέχεια έστρεψαν τα όπλα στους εαυτούς τους. Όπως αναφέρει το FOX, τα αδέλφια σχεδίαζαν για μήνες το άγριο έγκλημα.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο Farhan Towhid, 19 ετών, και ο μεγαλύτερος αδελφός του, ο 21χρονος Tanvir Towhid, πραγματοποίησαν τη δολοφονία το Σάββατο στο σπίτι της οικογένειας στο Allen.

“Αν σκοτώσω μόνο τον εαυτό μου, θα ήταν μίζερο» γράφει ο Farhan στο σημείωμά του. “Αγαπώ την οικογένειά μου. Το λέω με ειλικρίνεια. Και γι’ αυτό αποφάσισα να τους σκοτώσω”.
Ένας φίλος του Farhan ενημέρωσε την αστυνομία σχετικά με την ασυνήθιστη ανάρτηση αυτοκτονίας που είχε δημοσιεύσει ο Farhan στο Instagram, αναφέροντας λεπτομερώς πώς αυτός και ο αδελφός του σχεδίαζαν να σκοτώσουν την οικογένεια τους και μετά να αφαιρέσουν τις ίδιες τους τις ζωές “αν δεν μπορούσαν να διορθώσουν τα πάντα”, ανέφερε η CBS DFW. Και τα δύο αδέλφια, που παρακολούθησαν το UT Austin, είχαν κατάθλιψη, ανέφερε το σημείωμα.

 

«Το σχέδιο ήταν απλό. Παίρνουμε δύο όπλα. Παίρνω ένα και πυροβολώ την αδελφή και τη γιαγιά μου, ενώ ο αδελφός μου σκοτώνει τους γονείς μας με το άλλο. Τότε κανονίζουμε τον εαυτό μας», έγραψε ο Farhan. Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τα θύματα ως τον 54χρονο πατέρα τους, Towhidul Islam, την 56χρονη μητέρα τους, Iren Islam, η δίδυμη αδελφή του Farhan, Farbin Towhid, και τέλος η 77χρονη γιαγιά τους, Altafun Nessa, η οποία είχε επισκεφθεί την οικογένεια καθώς μένει στο Μπαγκλαντές. Μάλιστα θα επέστρεφε στο σπίτι της τον επόμενο μήνα.

enikos.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ