Δημοσιογράφος στρίμωξε τον Τράμπ: -Τι κάνατε τον Φεβρουάριο για τον κορωνοϊό;- Το καλύτερο δυνατό

Ενταση δημιουργήθηκε μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και μίας δημοσιογράφου του CBS στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον κορωνοϊό.

Η δημοσιογράφος του καναλιού, Πόλα Ριντ, άρχισε να στριμώχνει επίμονα τον Αμερικανό πρόεδρο, ζητώντας του να απαντήσει για το αν θεωρεί πως πήρε τις σωστές αποφάσεις και έγκαιρα, ώστε να περιορίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού. Ο Τραμπ με υψωμένη την φωνή, άρχισε να απαντά σπασμωδικά ρίχνοντας ευθύνες στα κανάλια και τους Δημοκρατικούς, με την δημοσιογράφο να ξεκινά διάλογο μαζί του, σε έντονο ύφος, με τον έναν να διακόπτει τον άλλον!

Στο τέλος, η ρεπόρτερ αποφάσισε να γίνει πιο επιθετική με τις ερωτήσεις της και τον ρώτησε: «Τι κάνατε τον Φεβρουάριο, όταν η πανδημία κάλπαζε;». Ο Ντόναλντ Τραμπ ενοχλημένος απάντησε: «το καλύτερο δυνατό».

Στην διάρκεια του μεταξύ τους διαλόγου, μπροστά στις κάμερες, ο Τραμπ έκανε επίθεση στο κανάλι της δημοσιογράφου, λέγοντας πως προβάλει fake news, ενώ υπερασπίστηκε τον εαυτό του, λέγοντας πως τον Γενάρη δεν υπήρχε ούτε ένα κρούσμα και τότε κανείς δεν υπήρχε που να πιστεύει πως έπρεπε να παρθούν δραστικά μέτρα. Και συνέχισε λέγοντας πως έπραξαν το σωστό και πως αν λειτουργούσαν διαφορετικά, ίσως τα θύματα να ήταν πολλές δεκάδες χιλιάδες περισσότερα, απ΄ότι εκτιμάται αυτή την περίοδο. Επί της ουσίας ωστόσο δεν απάντησε στην ερώτηση της δημοσιογράφου, σε ένα ασυνήθιστο επεισόδιο σε συνέντευξη Τύπου στον Λευκό Οίκο.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ