Αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση από 30.000 μέλισσες!

Η αστυνομία έλαβε μια κλήση από κάποιον για τσίμπημα από μια μέλισσα στην Πασαντένα, στην Καλιφόρνια, η οποία κατέληξε με τους πρώτους ανταποκριτές συμπεριλαμβανομένων πυροσβεστών και αστυνομικών, να δεχθούνι επίθεση από ένα επιθετικό σμήνος που συμπεριελάμβανε σύμφωνα με εκτιμήσεις πάνω από 30.000  μέλισσες!
Ο πρώτος πυροσβέστης που έφτασε στη σκηνή αμέσως “δέχτηκε επίθεση από τις μέλισσες”, δήλωσε ο Derderian, σημειώνοντας ότι ο αριθμός των μελισσών στην περιοχή εκείνη τη στιγμή ήταν τεράστιος.

 

Η πυροσβεστική υπηρεσία κάλεσε την αστυνομία κι οι αστυνομικοί έφτασαν μετά από λίγο, για να δεχτούν κι αυτοί με τη σειρά τους επίθεση από τις μέλισσες. Οι ανταποκριτές χρησιμοποίησαν αφρό και διοξειδίου του άνθρακα για να διαλύσουν τις μέλισσες. Πολλές μέλισσες σκοτώθηκαν.

“Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο για να διαλυθούν”, δήλωσε ο Derderian, αλλά πρόσθεσε ότι η “δημόσια ασφάλεια” ήταν το κύριο μέλημά τους.
Ένας μελισσοκόμος καλέστηκε στη σκηνή για να αφαιρέσει την κυψέλη, η οποία βρισκόταν ανάμεσα στις μαρκίζες και την οροφή ενός ξενοδοχείου, έτσι ώστε οι υπόλοιπες μέλισσες να μην επιστρέψουν. Η συμβολή του ήταν σημαντική.

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ